Statistikksenter Eliteserien:

— Det er veldig komplisert for meg å snakke om dette. Men Rosenborg og Vålerengas interesse for er ikke noe nytt for meg. Og Rosenborg er Norges beste klubb. Dette kan være min sjanse, sier Cristian Bolaños til fvn.no.

Rosenborg og Bolaños har vært linket til hverandre en rekke ganger tidligere, og i hele helga har RBKs sportslige leder, Erik Hoftun, sittet i telefonen og jobbet med ulike alternativer.

Tidsfrist

Årsaken til at Hoftun har brukt denne helga, handler om overgangsregler. Vinduet stenger ikke før 1. september. Men skal Rosenborg få inn forsterkninger som kan spille de avgjørende kvalik-kampene mot FC København, må spilleren være UEFA-registrert innen 00.00 tirsdag.

Hvilket betyr også at NFF må ha papirene inne så fort som mulig, noe klubbene - dersom de skulle bli enige raskt - neppe rekker i tide.

For som Hoftun sier det til adressa.no søndag kveld:

- Jeg nevner aldri navn på spillere vi jobber med å få til klubben, men vi har jobbet med flere spillere helga gjennom. Samtidig tviler jeg på at vi rekker å få noen klare i løpet av mandagen.

Dette betyr at en eventuell overgang må la vente på seg, eller: at RBK ser seg om etter andre løsninger i løpet av de tre neste ukene.

PS! FCK har imidlertid rukket å forsterke. Midtbanemann Martin Bergvold returnerer til klubben fra italienske Livorno.