Statistikksenter Eliteserien:

Om du synes Espen Hoff ser en knivsodd teatralsk ut på bildet over, har du selvsagt rett. Hoff behøvde ikke dette, men gjorde det likevel. Belønningen var straffespark og 1-0 fra Mads Stokkelien.

Situasjonen oppsto etter 19 minutters spill. Espen Hoff kom alene med Håkon Opdal, men fikk en dårlig berøring på ballen. han spurtet for å nå den igjen, det samme gjorde Håkon Opdal.

Da Hoff innså at han ikke fikk gjort noe nyttig med ballen, tuppet han den forbi Opdal, løp i oddingens kropp og falt som en sekk.

Vi følger Start:

– Jeg var forbannet på Espen etterpå, men egentlig gjorde han bare det en spiss skal gjøre , konstaterer Opdal.

– Og du da? Gjorde du som du skal gjøre?

– Jeg kan ikke gjøre så mye annet. Jeg kom ut, så at han fikk en dårlig touch, forsøkte å nå ballen og da jeg forsto at jeg ikke klarte det, forsøkte jeg å gjøre meg så liten som mulig. Han hadde all verdens mulighet til å holde seg unna meg, men løp rett i meg og fikk selvfølgelig straffe.

(Artikkelen fortsetter)

VIDEO Målene Start — Brann 3-1

Start — Brann: Målene

– Ikke mer å diskutere

Som vanlig engasjerte Eirik Bakke seg voldsomt i debatten med den ferske dommer Anders Johansen etterpå. Men de kunne bare spart seg kranglingen, erkjenner Opdal.

– Var det straffe, Opdal?

– Straffe og straffe ... Han har selvfølgelig mulighet til å stå på beina hvis han vil, og det kunne han godt ha gjort, spør du meg, men jeg skjønner ham.

Det gjorde også Rune Skarsfjord.

– Jeg har ikke sett situasjonen på TV, men det som overrasket meg mest var at linjedommeren vinket som besatt, selv om han må ha vært den personen på hele arenaen som så situasjonen dårligst. Men var det kontakt mellom dem, må det ha vært straffe. Da er det ikke mer å diskutere.

– Må jo være grei, vel?

Espen Hoff mener han ikke kan klandres for å ha konstruert situasjonen.

– Han smalt i meg. Jeg forsøkte bare å nå ballen, fikk en tå på den og så smalt han i meg. Jeg hadde ikke sjanse til å stå på beina.

– Men du kunne trukket deg unna hvis du ville?

– Ja, sikkert ... Men jeg ville jo nå ballen. Den straffen må jo være grei, vel?

Se hva Knut Tørum tenker om Espen Hoff:

Tørum vil bli i toppen

Vi følger Start:

(Artikkelen fortsetter)

Rune Skarsfjord skyldte tapet på Christian Bolaños:

VIDEO: Reaksjoner Rune Skarsfjord

Skarsfjord skyldte på Bolaños