KRISTIANSAND: Akkurat da Jamaicas landslagsspiller hadde følelsen av at Brann var på vei inn igjen i kampen, var Christian Bolaños der igjen. Start-spilleren driblet seg mellom Hassan El Fakiri og Jan Gunnar Solli før han hamret ballen forbi både Austin og Opdal.

– Jeg hadde følelsen av at vi var på vei tilbake i kampen. Vi snakket om det i pausen at vi skulle presse dem høyt, og det så ut til å virke. Dessverre kom det en til i trynet, sier Austin til bt.no.

Lurekamp

Det var ikke første gangen i kampen Austin følte seg snytt. Branns to første mål kom etter det som kanskje var Branns beste åpning på en bortekamp denne sesongen.

– Så snart vi fikk følelsen av at vi var på gang, straffet de oss. Det var den typen kamp, sukker Austin.

Se video: Skarsfjord mener Bolanos var forskjellen:

Skarsfjord skyldte på Bolaños

Nå har Brann to uker på seg til å bygge seg opp igjen til neste kamp. Det kan være en både god og negativ ting.

– Vi er ikke de dårligste spillerne i ligaen. Vi må kjempe mer og gjøre tingene riktig, sier Austin.

Den som fikk ros i Brann-leiren var debutanten Zsolt Korcsmar.

– Han spilte veldig bra. Det var bare uflaks for ham at han spilte på en dag der vi slapp inn et mål ut av ingenting. Slike ting skjer i fotball og nå må vi komme tilbake fra det, sier Austin.

Ber om å få spille stopper

Selv var ungareren mest skuffet.

– Jeg er veldig, veldig skuffet, fordi jeg spilte for et lag som slapp inn tre mål. Jeg vet ikke om noen av dem var min feil, men som forsvarsspiller må jeg tenke på målene vi slapp inn, og det var ikke bra, sier Korcsmar.

– Jeg synes ikke jeg spilte så dårlig, og jeg er veldig glad for å få debutere, men resultatet gjør at det ikke var en dag å være glad for likevel, sier Korcsmar.

Han reiser hjem i landslagspausen for å spille U21-kamp for Ungarn.

– Jeg håper at jeg får spille midtstopper for Ungarn fremover nå, siden det er der jeg skal spille for Brann, sier Korcsmar. Til nå i karrieren har han vekslet mellom forsvaret og midtbanen.

Rune Skarsfjord valgte noe overraskende å beholde Austin som stopper i Kristiansand, i stedet for å skyve ham frem på midtbanen.

– Rudy har knekt koden de siste ukene. De siste serierundene har han vært landets beste midtstopper. Da blir det feil å ta ham bort derfra, sier Skarsfjord.

Dermed ble det benken på Yaw Amankwah.

– Jeg har en god dialog med Rune og har ikke noe behov for å stå her og snakke om dette, sier Amankwah.

Se målene fra kampen her:

Start — Brann: Målene

Se alle målene fra runden her:

Alle målene runde 20