Statistikksenter Eliteserien:

KRISTIANSAND: Tomålshelten fra søndagens 3-1-seier over Brann, Christian Bolaños, reiser ikke til Paraguay for å spille landskamp med sitt Costa Rica onsdag.

Start-spilleren meldte mandag forfall til samlingen. Ifølge ham selv er ryggen for vond til å spille fotball slik situasjonen er nå.

— Jeg har problemer med ryggen og jeg står over landskampen. Jeg skal til fysioterapeut nå og få sjekket det , sier Bolaños til fvn.no mandag formiddag.

Starts medisinske leder Jørgen Rostrup sier følgende om ryggproblemene til Bola.

— Han har slitt litt med ryggen over lengre tid, men i dag tidlig våknet han med en låsning i ryggen, og da synes vi det var lite hensiktsmessig å sende han ut på en lang flytur. Det er ikke alvorlig, det kan være snakk om en liten låsning, sier Rostrup, som forteller at osteopat Kurt Støen skal «se på» Bolaños.

Vi følger Start:

(Artikkelen fortsetter)

VIDEO: Målene Start - Brann 3-1

Start — Brann: Målene

Ble hjemme

Start-profilen skulle etter planen reist mandag morgen for å slutte seg til Costa Ricas landslagstropp. Men med Bolaños værende hjemme i Norge kan det også gi ytterligere liv til spekulasjonene om en overgang til Rosenborg nærmer seg.

Trønderne skal lørdag ha fått et avslag på et bud, og etter Brann-kampen på Sør arena søndag forklarte også Bola selv at han ønsker seg til Rosenborg.

— Dette kan være min sjanse, sier Bolaños.

Rosenborg er i tidsnød med tanke på spillerforsterkninger før de to kvalikkampene mot FC København. Eventuelle nye spillere må registreres innen midnatt mandag. Det kan gå mot en hektisk og intensiv dag for trønderklubben.