Statistikksenter Eliteserien:

Det har vært mye snakk om at Rosenborg har bråhast med å få en ny spiller klar før mandagen er omme, for at denne skal kunne benyttes i de viktige kvalifiseringskampene mot FC København. Det er ikke helt riktig.

Bolaños kan bli spilleklar

Reglementet er slik: Rosenborg må melde inn sin tropp til kampene mot FCK før midnatt mandag kveld. En tropp er i utgangspunktet 25 spillere, og dersom RBK hadde meldt på 25 mann, måtte man i så fall ha vraket en spiller for å få plass til for eksempel en Cristian Bolanos. Men: dersom antall spillere er mindre enn 25, noe som ikke er noe problem for RBK (fordi A-stallen ikke teller så mange), kan de melde inn én ny spiller senest 24 timer før avspark.

Det betyr at dersom Bolaños, eller en annen spiller, skulle bli klar for Rosenborg innen 24 timer før avspark mot FC København, vil han kunne bli klar til å spille mot det danske storlaget.

Kun kvalik-troppen

For ordens skyld:

Troppen til et eventuelt gruppespill i Mesterligaen eller Europa Liga meldes ikke på i denne omgang, kun troppen til de to kvalikkampene mot FCK.

Disse meldes på i september — etter at det internasjonale overgangsvinduet er stengt.

VIDEO: Målene Sandefjord - RBK 1-3

Sandefjord — Rosenborg: Målene