Manchester: MFKs manager er en av fire spillere som har vært involvert i en direkte overgang mellom de to klubbene. Magnus Wolff Eikrem, Mame Biram Diouf og Ben Amos er de tre andre.

Tidligere i vinter sa Solskjær at han hadde en dialog med Alex Ferguson om muligheten for å hente en eller flere United-spillere til Molde på lån.

– Jeg har vært i England og snakket med «sjefen sjøl». Det er godt mulig vi henter inn noen spillere fra United, men ingenting er avklart ennå, sa Solskjær tidlig i januar.

– Alltid aktuelt

Siden den gang har han forsterket stallen med Joshua Gatt, Sean Cunningham, Davy Claude Angan, Børre Steenslid og Magnus Wolff Eikrem.

Steenslid er siden overgangen fra Viking blitt langtidsskadet, men Solskjær har tidligere sagt at han ikke blir erstattet med et nytt kjøp.

Likevel er det fortsatt en mulighet for at det kan komme en eller flere nye spillere inn i stallen før MFK serieåpner borte mot Sarpsborg om to uker.

– Det er alltid aktuelt. Slik er det i fotball, det kan skje hele tida, men akkurat nå så har jeg ikke snakket med Ferguson om det, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Joshua King?

En av de som har vært nevnt som aktuelle er Joshua King. Spissen med fortid i Vålerenga har spilt fast under Solskjær på reservelaget og han kjenner Magnus Wolff Eikrem godt fra tida i England.

19-åringen var tidligere i år på utlån til Preston, og har de siste ukene vært i klubbens førstelagstropp både i serie og mesterliga.

Solskjær kommenterer aldri navn, men insisterer på at han er fornøyd med den troppen han har i øyeblikket.

– Akkurat nå så trenger jeg ingenting, og jeg leter ikke etter noen, heller. Men får vi skader så er det imidlertid noe annet og da må vi begynne å tenke igjen. Men dette kan jo forandre seg fra dag til dag og fra trening til trening, sier Solskjær.

Fornøyd med stallen

Molde skulle opprinnelig spille en treningskamp mot Manchester United på mandag, men den ble avlyst. Siden den gang har laget vært gjennom to kamper, og i tillegg trener de på United sitt treningsfelt Carrington.

Der var de også i går, og laget skal også trene der i formiddag.

I morgen trener laget på «The Cliff», Uniteds gamle treningsanlegg som ligger i Broughton utenfor Manchester. Treningskampen mot Wigan klokka ett norsk tid i utgangspunktet er den siste kamptreningen spillerne får i England.

Statistikksenter Eliteserien:

Møter United?

Det er imidlertid fortsatt en mulighet for at Manchester United og Molde avvikler en slags treningskamp før hjemreise.

– Vi kan kanskje få til noe i løpet av disse dagene. Det er mulig spiller vi 2 x 30 minutter eller åtte mot åtte, sier Solskjær til united.no.

Laget reiser hjem igjen på tirsdag.