Sandnes Ulf-spilleren må reise tilbake til Senegal neste uke fordi oppholdstillatelsen i Norge er gått ut. For å søke om ny arbeids— og oppholdstillatelse må han reise tilbake til Senegal.

Mame Mbar Diouf kom til Sandnes Ulf fra Molde i januar. I fjor var han utleid til Sarpsborg 08 i fjor uten å få særlig mye spilletid. Han er lillebror til mer berømte Mame Biram Diouf, som ble solgt fra Molde til Manchester United i 2009. Mame Biram Diouf ble i Molde ut sesongen og fikk med seg sølvmedalje i eliteserien før han debuterte for Manchester United i januar 2010. Denne sesongen er han utlånt til Blackburn.

Det er ikke første gangen Sandnes Ulf opplever problemer knyttet til oppholdstillatelse. I fjor måtte prøvespiller Mobi Okoli reise tilbake til Nigeria for å søke om arbeid- og oppholdstillatelse. Da tok det over tre månder før han var klar.

- Vi var klar over at dette kunne skje, men har prøvd å forlenge oppholdstillatelsen uten at han måtte reise tilbake. Det gikk ikke, sier daglig leder Tom Rune Espedal i Sandnes Ulf.

Foreløpig er det usikkert om Sandnes Ulf vil hente inn noen ny spiller.

- Mame Mbar Diouf var en spiller som kom inn litt fra sidelinjen, og vi vil se an situasjonen litt. Vi har ikke diskutert om det er aktuelt å hente inn en ny spiller, men vil ta en ny evaluering på det neste uke, sier Espedal.

Så langt har Mame Mbar Diouf ikke fått så mye spilletid i treningskampene for Sandnes Ulf. Men han spilte treningskampen mot Staal Jørpeland, som endte 3-3.