Euxton (Rbnett): Midtbanespilleren mener kampen viser at flere av spillerne nærmer seg god form, og at laget også som enhet fremstår bedre enn tidligere i vinter.

— Vi hadde god kontroll før pause og de hadde ikke mer enn et par skudd på mål. Vi hadde flere gode overgangsmuligheter, men rotet for mye med ballen. Etter pause skapte vi fire-fem veldig store sjanser, der jeg hadde to av dem , sier Hoseth.

Den ene var en heading fra god posisjon, men som - ifølge Hoseth selv - ble dempet inn til keeper.

— Jeg skulle styre den den i lengste hjørne fra seks meter, men det ble mer en demping av det, fleiper Hoseth.

Kampen ble spilt bak lukkede dører på Boltons treningsanlegg i Euxton - en halvtimes kjøretur nord for Manchester. Kampen ble stengt på grunn av det engelske regelverket, og derfor kan ikke Rbnett bringe bilder fra oppgjøret.

Rapportene fra de som overvar oppgjøret tyder på at MFK spilte en tidvis god kamp. Det sier også Magne Hoseth.

- Vi spiller bra til tider. Det er mange som nærmer seg formen nå, i alle lagdeler. Vi mangler fortsatt en del på «finishen», men det var en positiv opplevelse selv om vi tapte , sier Hoseth.

Han mener møtte et godt Bolton-lag.

— De hadde med seg flere med Premier League-erfaring, og de ga oss god motstand, men kampen var flere steg i riktig retning for oss sammenliknet med for eksempel Ranheim- og Sogndal-kampene, sier Hoseth.

Han sier tempoet i spillet er noe av det som er blitt bedre de siste ukene.

— Forsvarsarbeidet er også blitt bedre, og jeg syns vi løser oppgavene våre bedre, sier Hoseth.

Også manager Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med det laget hans presterte.

- Vi spilte en brukbar førsteomgang, og en veldig god andreomgang. Da hadde vi perioder med veldig, veldig fin fotball der vi kontrollerte midtbanen og hadde en del spennende kontringer , sier Solskjær.

Sjansesløseri

Han telte også to-tre store sjanser til MFK, og skulle gjerne sett minst én av dem gå inn.

— Vi skapte noen gode muligheter, men det er ikke artig når de ikke går inn. Det er den siste finpussen som står igjen der, men fram til det så var det bra, sier Solskjær.

Han mener Bolton stilte med mer enn kvalifisert motstand.

— De hadde med seg flere gode spillere - fem av dem som startet har mye erfaring fra Premier League, og i tillegg brukte de to som også har erfaring fra Premier League, sier manageren.

PS! Bolton avgjorde kampen drøye ti minutter før kampslutt. Det hersket litt usikkerhet hvem som scora målet, men det beste tipset i MFK-miljøet var Thomas Eaves.

Molde stilte en sterk startellever: Espen Bugge Pettersen – Magne Simonsen, Vegard Forren, Christian Steen, Emil Johansson – Magnus Eikrem, Magne Hoseth, Makhtar Thioune – Joshua Gatt, Davy Claude Angan, Pape Pate Diouf. Ved halvtid kom Kristoffer Vatshaug inn for Steen, mens Thomas Holm erstattet Joshua Gatt.

Vi hadde tidenes rareste liveoppdatering i vinduet nedenfor: