MANCHESTER(Rbnett): MFK-manageren ledet laget i en treningsøkt bak lukkede dører på Carrington — Manchester Uniteds treningsfelt - i dag.

Der skal det ha vært god stemning da den tidligere spilleren og reservelags-treneren kom tilbake. Flere av United-spillerne skal ha vært borte hos MFK-gjengen for å hilse på.

Første test tirsdag

I morgen spiller laget den første av tre treningskamper på seks dager, og Solskjær kommer til å rullere mye på laget for å la alle slippe til i England.

- Vi har to kamper på to dager nå først, men alle spilerne skal i allefall få nitti minutter her , sier Solskjær.

MFK har ikke spilt kamp siden Ranheim og MFK spilte 1-1 i Årølia for to uker siden, og Solskjær ser fram til å se spillerne i kampaksjon igjen.

- Det er lenge siden sist, så vi trenger en kamp igjen, nå , sier manageren.

Han har fortsatt ikke hastverk med å spille sammen en førsteellever til seriepremieren i Sarpsborg om drøyt to uker.

— Det er ikke så farlig ennå, for vi har ikke bestemt oss for hvem som skal spille mot Sarpsborg. Det blir opp til spillerne selv å vise seg fram de neste ukene. Men det begynner å nærme seg, og etter at alle nå har fått spilt mye i løpet av disse seks første ukene, blir det nå mer og mer slik vi vil ha det mot Sarpsborg, sier Solskjær.

Ulike stiler

I Bolton, Coventry og Wigan regner Solskjær med at MFK møter tre lag med ulike filosofier, styrker og svakheter.

- Vi møter lag som stiller med en del rutinerte og gode spillere slik at det blir høyt tempo. Jeg vet at Coventry slår mye direkte og langt, og er gode på innlegg, mens Bolton har forandret seg veldig etter at Owen Coyle tok over. Det blir høyt tempo og det blir aggressivt. Spillerne våre må brette opp ermene, stå på og være litt tøffe , sier Solskjær.

PS! For noen er det nok litt mer spesielt å trene på Manchester Uniteds treningsfelt enn for de andre. Magne Hoseth er rød tvers igjennom, og erkjenner at omstendighetene var litt spesielle.

— Førstelaget trente også da vi var der, og det var morsomt å se hvordan de har det på innsiden. Det ble sendt et par bilder hjem, sier Hoseth med et smil.