Der kan Johan Remen Evensen bli en norsk forgrunnsfigur, naturligvis, selv om moldenseren vanligvis trives beste i større bakker. Uansett får han MFK-troppen midt i heiagjengen.

— Det blir spennende og inspirerende, og kanskje kan vi til og med lære noe av verdens beste skihoppere, sier direktør Tarje Nordstrand Jacobsen i Molde Fotball.

Avlyst kamp

Egentlig skulle MFK ha møtt Tromsø i treningskamp på Lillestrøm denne fredagen, men på grunn av lagenes møte på La Manga forleden og tidlig duell (andre runde) i eliteserien ble treningskampen avlyst.

— Vi hadde uansett planlagt en VM-lørdag, i samarbeid med vår hovedsponsor Aker. De er som kjent også en av skiforbundets hovedsponsorer, sier direktøren.

Søndag morgen dra MFK-erne videre til Manchester. Mandag skal Solskjærs nye disipler møte noen av de gamle i treningskamp på foreløpig ukjent sted og tidspunkt i United-land.

Onsdag 2. mars er det avtalt treningskamp mot Coventry og søndag 6. mars avsluttes treningsuka i England med kamp mot Wigan.

Alle med

Hele MFK-troppen blir med på englandsturen, inkludert langtidsskadde Børre Steenslid. Rapportene forteller også om at kaptein Daniel Berg Hestad nærmer seg fotballspill igjen etter sin strekkskade.

— I tillegg til spillerne i elitestallen, kan det være aktuelt å ta med noen yngre spillere, men dette er ikke helt avklart, sa direktøren i går.

I går lot MFK-spillerne fotballene ligge, og hadde ei svømmeøkt i Moldebadet.

Venter på bekreftelse

José Mota blir imidlertid ikke med til England. MFK er enig med en kinesisk klubb om en overgang for Mota, men har fortsatt ikke fått alle nødvendige papirer i hus.

- Vi regner med at det blir et salg, men så lenge ikke alle detaljer er på plass går vi ikke ut med mer informasjon , sier Nordstrand Jacobsen.

Mota har kontrakt med MFK ut sesongen 2011.