Sir Alex Ferguson er nok en gang i hardt vær etter å ha tordnet mot en dommer. Etter tirsdagens oppgjør mot Chelsea fikk dommer Martin Atkinson det glatte lag av Manchester Uniteds manager, og nå risikerer skotten to kampers utestengelse for kritikken.

I tillegg har Ferguson to kampers karantene hengende over seg, også det på grunn av dommerkritikk, så United kan i verste fall måtte klare seg uten sin manager i fire av de gjenværende kampene i år.

Presseboikott

Det mest oppsiktsvekkende med saken er allikevel at Sir Alex nå har valgt selvpålagt munnkurv, og det innebærer at klubbens egen TV-kanal MUTV heller ikke får snakke med sjefen, skriver soccernet.com.

Det var i et intervju med nettopp MUTV, at Ferguson sa at han før kampen mot Chelsea hadde fryktet at Atkinson verken var rettferdig eller sterk nok til å dømme oppgjøret.

Ferguson har tidligere boikottet deler av engelsk presse, og kun forholdt seg til MUTV. Nå får ingen tilgang til skotten inn mot oppgjøret mot Liverpool søndag.

Innen tirsdag må Ferguson bestemme seg for om han ønsker å akseptere eller utfordrere FAs avgjørelse.

Støttes av norsk supporterleder

United-sjefens presseboikott får støtte av lederen for den norske supporterklubben.

— Det er helt korrekt av Ferguson å nå nekte å snakke med pressen nå. Han har ingenting å tjene på det nå som han er tiltalt av FA. Manchester United kjemper fortsatt om tre trofeer, og fokus på disse tingene må - i hvert fall for oss United-supportere - være mye viktigere enn at han stiller opp for et pressekorps, som i høy grad selv har sørget for å komme til låste porter på Carrington, skriver Lars Morten Olsen på united.no.