A dejected Chelsea manager Carlo Ancelotti and Fernando Torres--------------------Ben Queenborough / BPIBarclays Premier LeagueChelsea v Liverpool06 February 2011Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Digitalsport

Når man allerede har Didier Drogba, Florent Malouda og Nicolas Anelka i troppen kan det virke råflott å bruke 500 millioner kroner på Fernando Torres. Når så investeringen ikke scorer mål på sine første fire kamper er det naturlig at kritikerne får vann på mølla. Men ingenting av dette bekymrer Chelsea-manager Carlo Ancelotti.

— Jeg venter ikke at Torres skal score mål, sier italieneren til espn.com.

Dømmes feilaktig

David Luiz, en midtstopper, gikk rett inn på laget mot Manchester United, dominerte kampen, og banket inn et vakkert mål på volley. Mens superspissen Torres forble usynlig i store deler av oppgjøret. Men Ancelotti er allikevel tilfreds med spanjolen.

- Jeg vil ikke sammenligne dem. Torres scoret ikke, men jeg ber ikke spissene mine om å score. Jeg ber dem å spille for laget, og Torres gjorde en veldig god jobb med det. Folk dømmer ham kun på bakgrunn av scorede mål, men man må se på flere ting ved hans spill, sier Ancelotti.

Han tror ikke Torres selv blir påvirket av at målene har sittet langt inne etter overgangen til Chelsea.

Torres: - Jeg trives

— Han jobber for laget, han setter press på forsvaret til motstanderen, han beveger seg godt og løper mye. Det holder for meg. Spør han om det påvirker ham – jeg tror ikke det gjør det. Jeg ber ham ikke om å score mål, gjentar Ancelotti.

Og Torres selv svarer på tiltale.

- Jeg er klar for dette, og jeg vil spille der hvor manageren ønsker å bruke meg. Konkurransen her er tøff. Min posisjonering avhenger av motstander, medspillere og de ulike kampforløpene. Å ligge tett på forsvarerne for å skape rom for vår midtbane er noe av det jeg liker å gjøre, hevder Torres.