Michael Carrick har skrevet under ny treårskontrakt med Manchester United. Han blir dermed på Old Trafford til slutten av 2013/14-sesongen. Det melder sportinglife.com.

29-åringen er født i nordøst-England, og startet sin proffkarriere under Harry Redknapp i West Ham United. Han kom til Manchester fra Tottenham sommeren 2006, og har spilt 218 kamper for de røde.

— Enestående

- Jeg er henrykt over at Michael har skrevet under en ny kontrakt. Han har vært enestående siden han kom fra Tottenham i 2006. Han er en ekte profesjonell og det er fantastisk at han har avklart fremtiden sin, sier manager Sir Alex Ferguson.

Paul Scholes' karriere er i ferd med å gå mot slutten, og midtbanekollega Anderson sliter med skader. Dermed ønsket manager Ferguson virkelig å beholde 29-åringen, selv om den sentrale midtbanespilleren ikke har hatt noen spesielt god sesong i år.

Fletcher også

Også Darren Fletcher har forlenget med United. Skotten har skrevet under for fire nye år. 27-åringen har vært i klubben siden 2000. - Darren har vært i klubben siden han var 15 år. Jeg er ekstremt stolt over at han har kommet opp gjennom vårt akademi. Han har utviklet seg til en midtbanespiller i toppklasse, sier Alex Ferguson.