TUILs seiersmarsj fortsetter i 2.-divisjon, og "Dalingan" forlenget den perfekte seriestarten til seks seire på like mange kamper med 3-0-seier mot Mo I Rana i dag.

For TUIL-kaptein "Mo" var det første gang han fikk møte klubben han deler navn med. Det resulterte i scoring for hans del allerede etter bare ni minutter.

— Det var artig å endelig få møte dem. Jeg har alltid vært skadet når vi har hatt kamp mot dem tidligere, sier 30-åringen.

Og målet?

— En rar scoring. Jeg ble holdt, og headet en retur. Jeg så den ikke gå i mål, og snudde meg mot dommeren for å se om han ga oss straffe. Så kommer hele laget jublende mot meg, oppsummerer "Mo" nøkternt.

Breddefotball:

Fikk spesiell hilsen

Med over 67 mil i veidistanse mellom de to nordnorske "lokalrivalene", var TUIL nødt til å koste på seg en overnatting til pinsekampen.

LYKKEØNSKNING: Tromsømannen Ruben Nilsen Robertsen er hotellsjef ved Scandic Meyergården i Mo i Rana, og la følgende beskjed på hotellrommet til TUIL-kaptein Mohammed "Mo" Ahamed før dagens kamp. 

Da "Mo" sjekket inn på hotellrommet sitt i formiddag, lå en beskjed fra kameraten Ruben Nilsen Robertsen, som er hotellsjef ved Meyergården, på senga.Robertsen ønsket TUILs karismatiske spiss lykke til i sin første kamp på Sagbakken stadion.

— Han husker godt, for vi snakket for mange år siden om at jeg aldri har møtt Mo. Det var spesielt å høre hele stadion rope "Heia Mo!", humrer TUIL-spissen.

Beste noensinne

TUIL har med seks strake seire gjort sin beste seriestart på nasjonalt nivå noensinne.

— Det er for tidlig å begynne å snakke om tabellen. Men guttene jobber bra, det er mye som er bra og vi vet hva som ligger til grunn når vi er god. Samtidig er det lyst der til å bli bedre, rosertrener Gaute Helstrup.

TUIL har 19-2 i målforskjell på de seks første kampene, og flere spillere har scoret mange mål.

-Lars-Gunnar Johnsen gjør en usynlig jobb og en av dem som gjør at vi kan få lov til å gå fremover. Tobias (Vibe) og Anders (Jenssen) tar veldig mye defensivt ansvar. Vi skal ikke fokusere veldig på de som scorer mye mål, mener Mohammed Ahamed.

Men når "Mo" blir matchvinner på Mo - da blir det uansett overskriften.