Andreassen satte inn 1–0 på straffe og scoret 4-0-målet før pause. TUIL herjet med Oslo-laget, og vant til slutt 6–0. – Jeg tror alle på banen synes det var artig i dag. Bortsett fra Ullern da, sier Andreassen til iTromsø med et smil.

– Artig skrue

Med nummer 51 på ryggen, langt hår og særegne feiringer stikker 24-åringen seg litt ut på fotballbanen.

– Jeg føler vi klarer å ha en seriøs tone, det er ikke bare tull utpå der. Men når vi scorer er det lov å gjøgle litt , sier Andreassen.

– Han er en artig skrue. Det er mye sprell og moro, sier Tomas Kristoffersen om lagkameraten.

Trives bedre

Han spiller en variant av venstrekant, og trives best når han går inn i banen. Da sliter de fleste motstandere med å henge med, og Andreassen er en konstant trussel i mellomrommet.

– Han liker å ha mye ball, og det ønsker vi at han skal få. Jeg tror han trives veldig bra her, sier Gaute Helstrup om TUILs nummer 51. – Nå har det vært endringer med formasjonen før denne sesongen med Lars-Gunnar (Johnsen) inn. Han balanserer bra og gir meg mer offensiv frihet, og det passer meg utrolig fint. Da er det artig å spille, spesielt i dag, sier Andreassen.

– Og mye artige feiringer?

– Det er litt spøking fra garderoben som vi tar med ut på banen. Det er bare artig, og vi flirer godt av det i ettertid, sier Andreassen.

Mener Larsha må klippe seg

Han er langt fra noen A4-mann, skal vi tro angrepskollega Mohammed Ahamed.

– Han er en raring! Alle mennesker er forskjellige, og vi trenger mennesker som Lars Henrik … Så lenge han klipper håret, sier «Mo» og ler.

– Men Lars Henrik er en mann du vil ha med deg i krigen. Han er ikke redd for å gjøre feil, fortsetter «Mo».

Forlot TIL etter en sesong

24-åringen fikk aldri en reell sjanse i TIL i 2014, men blomstrer nå for byrivalen. I fjor ble det 12 scoringer, og nå har han allerede nettet tre ganger.

– Jeg satser på det samme i fjor. Poengmessig ser det mye bedre ut, og jeg synes elleveren, stallen og trenerteamet er bra. Vi har fått en bra start og er sultne på å bli bedre, sier ”Larsha”.

— Vi synes han er god, og at han har tatt steg etter at han kom hit. Han har egenskaper også defensivt, og offensivt har han et touch og en oversikt som ikke så mange spillere har. Han har ferdigheter som er annerledes enn andre, sier trener Helstrup.