TUIL-Ullern 6-0

Det tok ikke mer enn 30 sekunder før Vegard Lysvoll hadde dagens første ball i nettet, men linjemannen hadde heist flagget for offside.

Selv om TUIL spilte cupkamp mot TIL på onsdag virker de ikke nevneverdig preget av det. Vertene så fryktelig pigge ut fra start, og etter fem minutter lå dagens første ball i garnet.

Mo Ahamed løp seg fri, og gjestenes stopper Knut Masdal var på etterskudd. Derfor måtte han ta i bruk ulovlig midler. Straffesparket ekspederte Lars Henrik Andreassen sikkert i kassa til 1-0. ## To mål på ett minutt

TUIL fortsatte å trykke Ullern, og etter 21 minutter satt ball nummer to i nettet. Målhungrige Lysvoll utnyttet gjestenes forsvarslinje som var alt annet enn rett.

Alene med keeper Thomas Lia var han iskald. En liten skuddfinte lurte keeperen ned på rumpa, og så hadde Lysvoll blank kasse.

Minuttet etter lå ballen i nettet nok en gang. Anders Jenssen steg høyt til værs på en corner og nikket ballen i stolpen. Nedfallsfrukten tok Håkon Kjæve seg av. 3-0 etter halvspilt førsteomgang, og dermed handlet det bare om hvor stor seieren skulle bli.

Keeper-debut

Ti minutter før hvilen kom dagens fjerde. En corner ble halvklarert fra Ullern, og på tolv meter kom Andreassen løpende. Med strak vrist måkte han ballen i nettet. Ullern-keeper Lia var sjanseløs.

Trener Gaute Helstrup hadde kun gjort én endring fra onsdagens cupoppgjør. Keeper Adrian Mikkelsen, som kom til TUIL fra Harstad før sesongen, fikk sine første serieminutter for blåtrøyene.

Før pause hadde han særdeles lite å gjøre, og det kunne fort vært mer enn 4-0 halvveis.

Lekkerbisken av Mo

I hvilen takket Lysvoll for seg, mens Tor Martin Mienna fikk 45 minutter på topp. Kampen foregikk i et bedagelig tempo, og det tok ti minutter før omgangens første målsjanse kom.

Den var det faktisk gjestene fra Tigerstaden som fikk. Et skudd fra om lag 20 meter var på vei opp i vinkelen, men keeperdebutant Mikkelsen slang seg og dyttet ballen til hjørnespark.

Da timen var passert satt dagens femte for TUIL. Kaptein Mo Ahamed ble spilt alene med keeper som ble stående på halvdistanse. Fra 25 meter lobbet Mo ballen i en lekker bue over burvokeren. 5-0, og TUIL var på vei mot dusinet halvfullt.

Og dusinet skulle bli halvfullt. 74 minutter var spilt da Mo Ahamed nok en gang fikk ballen alene med keeper. Samme avslutning, og samme utfall. 6-0 til vertene på TUIL Arena.

Det ble også sluttresultatet i sesongens femte seriekamp som også ga sesongens femte seier.