COLOR LINE STADION: Mushaga Bakenga fikk sin etterlengtede MFK-debut i treningskampen mot Aalesund, men den varte i åtte minutter! Da måtte den innleide 22-åringen hinke av banen, etter to tøffe dueller.

I skrivende stund er trønderen på vei til sjekk på sjukehuset i Molde, og derfor er det ingen som foreløpig vet hvor alvorlig skaden er.

Mushaga Bakenga ble liggende å vri seg i smerter på kunstgressmatten i Ålesund. Foto: Erik Birkeland, RBnett

– Fryktelig kjedelig for ham— Jeg krysser fingrene for at skaden ikke er alvorlig. Det er fryktelig kjedelig hvis også han blir ute en periode. Mest for ham selv, men også for hele laget. Inntil annen beskjed blir gitt både håper og tror vi at dette går bra, sa kaptein Daniel Berg Hestad til Rbnett etter 2-2-kampen på Color Line Stadion.

MFK-trener Tor Ole Skullerud må klare seg uten korsbåndskadde Fredrik Gulbrandsen denne sesongen, og Bakenga var hentet inn som en erstatter.

Skullerud: - Mye stang ut

I verste fall blir heller ikke han aktuell på ei stund, og det avstedkom følgende reaksjon fra MFK-treneren etter kampen:

— Det er mye «stang ut» på skadefronten for tida. Men nå får vi vente på resultatet av legesjekken, jeg har ingen svar på det ennå. For øvrig har vi hatt flere av våre andre spisser godt i gang lenge, så jeg er ikke bekymret for at vi ikke skal ha gode løsninger uansett.

Daniel Berg Hestad ble etter hvert byttet ut av Molde-sjef Tor Ole Skullerud. Foto: Erik Birkeland, Rbnett

Hestad om kampen: – For mye slurvBåde Skullerud og Berg Hestad karakteriserte kampprestasjonene som veldig variable. Noen perioder, og spesielt midtveis i andre omgang, var det lite som stemte for MFK-laget. Med mange av landslagsspillerne ute, spilte Daniel Berg Hestad midtstopper.

— Både jeg og laget for øvrig rotet det til i en periode. Da var det for mye slurv. Men stort sett synes jeg det gikk bra med stopperjobben min, og jeg likte å spille der. AaFK fortjente å få uavgjort i denne kampen.