I forbindelse med at John Arne Riise fredag kveld passerer den legendariske landskamprekorden til Thorbjørn Svendsen, har fotballproffen funnet det for godt å komme med følgende melding til folk i hjembyen på Twitter :

TWEET 1: John Arne Riise er ikke nådig mot ålesundere på Twitter (Faksimile).

"Stakkars mann"

Deretter fulgte han opp kort tid etterpå med følgende tweet til tidligere Aalesund-trener Ivar Morten Normark:

TWEET 2: Slik fulgte Riise opp på Twitter (Faksimile).

Meldingen referer til debatten rundt plasseringen av statuen som ble reist foran Color Line Stadion i 2005, hvor Normark var blant dem som ikke ønsket at statuen skulle oppkalles etter byens store fotballspiller. I stedet mente Normark at statuen burde hedre det kollektive arbeidet i klubben.

– Dette er jo en syv år gammel sak, sier Normark til Dagbladet , og ønsker ikke å kommentere merkelappen «stakkars mann», som Riise gir ham på mikrobloggtjenesten.

- Hårsår

Avisen skriver at flere støtter Hessa-guttens utspill, blant dem Jan Åge Fjørtøft og nyhetsanker Arill Riise som mener det er på tide å inngravere navnet på statuen.

Samtidig påpeker TV 2-journalisten fra Sunnmøre at det er på tide å legge ned striden.

«På tide å legge ned sverda og kome seg vidare. Aldri lurt å slå opp telt på slagmarker», twitret Arill Riise , etter at debatten tok av på nytt.

Sportsjournalist Helge Skuseth sier til Dagbladet at det han mener det er leit at fotballspilleren benytter anledninga til å slenge dritt.

– Han trenger ikke være så hårsår og komme med bitterhet overfor Ålesund på en så stor dag for ham selv. Det er tid for glede i dag , sier Skuseth til avisen.

John Arne Riise selv forsøkte å avfeie hele saken i en senere tweet, hvor han beskylder avisen for ikke å ha noe å skrive om – og har tagget meldingen med «humorihverdagen».

Samtidig takker han for alle gratulasjoner han har fått, og påpeker at nå er all fokus rettet mot landskampen.