REYKJAVIK: Det var knyttet usikkerhet til om John Arne Riise kunne spille Norges VM-kvalikåpning mot Island fredag, men nå røper venstrebacken at han er frisk nok. Dermed har Drillo hele 22-mannstroppen til sin disposisjon.

Riise sier følgende:

— Jeg har jobbet hardt, trent hardt og gjort alt riktig før treningen i dag (torsdag). Målet var å trene i dag og spille fredag, det klarte jeg, og det er jeg veldig glad for.

- Tror du Martin Jol (manager i Riises klubb Fulham) er glad for det?

— At jeg er frisk? Det er han helt sikkert. Jeg sa til ham at jeg drar til landslaget nå, får masse behandling, og blir jeg ikke klar til fredag så spiller jeg tirsdag. Han vet jeg er profesjonell, sier Riise.

Ingen rekordfeiring

Kampen blir hans 105. for Norge - og med det blir han den med flest norske landskamper i historien. Riise tenker ikke å feire rekordkampen - ennå.

- Det blir ingen feiring i morgen, det blir bare å gjøre en så god kamp som mulig, få ett poeng eller helst tre. Så blir det rett på hotellet for å spise og legge seg, fordi det er kamp igjen på tirsdag. Det er å fokusere på kampene som er viktig nå, det er kamp igjen på torsdagnå fokuserer jeg på kampene. Så får vi heller ta en feriring på tirsdag.