Sørlendinger kjenner sin besøkelsestid i sommerens morsomste konkurranse. Over 60 videoer eller bilder er delt med oss via Instagram, E-post eller Facebook.

Se dagens videoer nederst i saken.

Bombe, stup, salto og alskens måter å komme seg i vannet er sendt inn, og bidragene er tatt fra alle mulige høyder og steder.

Vil du være med?

Video av ditt stup, kanonkule eller hvordan du enn kommer deg ut i vannet kan enten sendes på e-post til stup@fvn.no, legges ut på Instagram med #fvnstup eller postes på vår Facebook-side.

Konkurransen vil bli avsluttet 5. august. Da vil tre til fem finalister bli trukket ut. Av dem er det leserne som bestemmer hvem som skal stikke av med førstepremien.

Kristiansand kino stiller med privat filmvisning i deres luksussal 7, med 23 seter. Her kan vinneren invitere med seg venner og se den filmen de ønsker (av de filmene som går på kino) + en liten popcornmeny til alle.

Her kan du se alle videoene som kommer inn, samt et knippe kjendisers bidrag til konkurransen.

Den første videoen er av Erik Mørenskog, Magnus Lien Johnsen og Mikal Mørenskog som hopper i kulpen på Hovden, delt med oss via E-post på stup@fvn.no

16 år gamle Magnus Hoff Pedersen er ikke særlig redd av seg, og slår like godt til med en salto fra 12 meters høyde.

Mens Johan Selmar er mannen bak denne videoen av to karer som slenger seg i vannet.