Mandag lanserte Fædrelandsvennen konkurransen "Hele Sørlandet stuper".

Konkurransen går ut på at du sender inn video av ditt kuleste stup eller hopp. 5. august vil tre finalister bli trukket ut, og en vinner vil bli stemt fram av leserne.

Vil engasjere

— Vi gjør dette for å engasjere sørlendinger og ferierende på Sørlandet, i noe som kan være morsomt og underholdende. Vi ønsker at konkurransen skal bli en snakkis på badestrender rundt om på Sørlandet, sier nyhetsleder i Fædrelandsvennen, Arild Sandvik.

Formålet med konkurransen er ikke nødvendigvis å finne det stupet som får de beste stilkarakterene. Alle er velkomne til å delta, uansett hvor mye eller lite akrobatisk du er. Så lenge du hopper i vannet er det mer enn godt nok til å delta.

Vinner du hele greia kan du stikke av med en veldig flott premie: Kristiansand kino stiller med privat filmvisning i deres luksussal 7, med 23 seter. Her kan vinneren invitere med seg venner og se den filmen de ønsker (av de filmene som går på kino) + en liten popcornmeny til alle.

Slik deltar du

Video av ditt stup, kanonkule eller hvordan du enn kommer deg ut i vannet kan enten sendes på e-post til stup@fvn.no, legges ut på Instagram med #fvnstup eller postes på vår Facebook-side.

Konkurransen vil bli avsluttet 5. august. Da vil tre til fem finalister bli trukket ut. Av dem er det leserne som bestemmer hvem som skal stikke av med førstepremien: En kinokveld helt utenom det vanlige.

Fra onsdag av er det meldt strålende vær på Sørlandet, så da er det bare å hoppe i vannet.

Og selvfølgelig sende inn hoppet til Fædrelandsvennen.