I videoen øverst kan du se hvordan det gikk da Honningbarna valgte å hoppe fra 14 meters høyde for en tid tilbake.

— Dette er 14,5 meter. Vi lurer på om Kråkesølv kan gjøre et kråkestup, eller andre badeløver tør hoppe fra samme høyde, skriver Honningbarna på instagram om videoen Fædrelandsvennen har fått lov til å bruke som innslag i anledning stupeprosjektet, Hele Sørlandet Stuper.

Se flere stupevideoer og bilder nederst i saken.

Tar du utfordringen?

Video av ditt stup, kanonkule eller hvordan du enn kommer deg ut i vannet kan enten sendes på e-post til stup@fvn.no, legges ut på Instagram med #fvnstup eller postes på vår Facebook-side.

Konkurransen vil bli avsluttet 5. august. Da vil tre til fem finalister bli trukket ut. Av dem er det leserne som bestemmer hvem som skal stikke av med førstepremien.

Premien er som følger: Kristiansand kino stiller med privat filmvisning i deres luksussal 7, med 23 seter. Her kan vinneren invitere med seg venner og se den filmen de ønsker (av de filmene som går på kino) + en liten popcornmeny til alle.

De to filmene under er det Nina Høigilt som har lagt ut på Instagram med #fvnstup .

Det er også noen som velger å legge ut bilder på Instagram. Det setter vi selvfølgelig pris på, men gjør oppmerksom på at det kun er video som vil bli vurdert i konkurransen.

Under får du to av bildene som er sendt inn.

HSS (1).JPG
HSS (3).JPG