AGDER: Sørlendinger fortsetter å sende inn sitt bidrag til Fædrelandsvennens konkurranse "Hele Sørlandet stuper".

Blant videoene vi har fått inn er den du kan se i vinduet øverst her. Den er delt med oss av Håkon Andersen, og viser en person som blir skutt ut i vannet fra ei diger luftpute.

Vi inviterer bladeglade sørlendinger til å sende inn sin kuleste måte å hoppe i vannet på denne sommeren, og responsen har ikke latt vente på seg. Forrige uke presenterte vi disse stupene, men i helga har Fædrelandsvennens lesere virkelig brukt sommervarmen til å delta i sommerens store konkurranse.

Tror du at du har det som skal til for å slå Håkon og de andre? i bunnen av saken finner du hvordan du går fram for å delta.

Sebastian Sællmann har brukt #fvnstup på Instagram og bidratt med denne stuperekka, for anledningen i regnvær.

Når sommeren kommer er det ikke nødvendigvis alle som er like glad i å bade. Da finnes det metoder for å få disse personene ut i vannet, slik som denne videoen fra Kristine Obling på Instagram.

På Møvig har man også kost seg i vannet denne helga, og Rune Sørstrand har sendt en video hvor man også får se hoppene fra en unik vinkel under vann.

Et godt og tradisjonelt svalestup er ikke å forakte. Elisabeth Eidjord har sendt inn dette vakre stupet i den like vakre kveldssla.

Dette domino-stupet er det familien Løland som står for.

En god salto er selvfølgelig alltid imponerende. Videoen er sendt oss fra Katrine Severinsen.

Noen tar det et steg videre. Her er en video fra Sebastian Schultz Hansen. Personen på filmen kaster seg fra Høvåg bru, og tar et par saltoer fra den 12 meter høye konstruksjonen.

Blant videoene vi har fått inn er av Magnus Strædet Helmundsen (9), som ikke nøyer seg med kun å hoppe i vannet. Her tar han et strålende stup gjennom baderingen. Et stup som krever millimeterpresisjon.

Vil du være med i konkurransen?

Vi har lyst på flere videoer! Video av ditt stup, kanonkule eller hvordan du enn kommer deg ut i vannet kan enten sendes på e-post til stup@fvn.no, legges ut på Instagram med #fvnstup eller postes på vår Facebook-side.

Konkurransen vil bli avsluttet 5. august. Da vil tre til fem finalister bli trukket ut. Av dem er det leserne som bestemmer hvem som skal stikke av med førstepremien.

Kristiansand kino stiller med privat filmvisning i deres luksussal 7, med 23 seter. Her kan vinneren invitere med seg venner og se den filmen de ønsker (av de filmene som går på kino) + en liten popcornmeny til alle.

Her kan du se alle videoene som kommer inn, samt et knippe kjendisers bidrag til konkurransen.