— Det er ut som dette kan bli en fantastisk sommer. Jeg liker å være mye ved vannet sammen med sønnen min. Også vanntrener jeg ofte hesten min, sier Berås.

Fædrelandsvennen treffer henne ved familiens gård på Tveit. Fra brygga like ved har hun hoppet utallige ganger, og stiller gjerne opp for å vise sitt bidrag til konkurransen.

Slik deltar du

Video av ditt stup, kanonkule eller hvordan du enn kommer deg ut i vannet kan enten sendes på e-post til stup@fvn.no, legges ut på Instagram med #fvnstup eller postes på vår Facebook-side.

Konkurransen vil bli avsluttet 5. august. Da vil tre til fem finalister bli trukket ut. Av dem er det leserne som bestemmer hvem som skal stikke av med førstepremien.

Kristiansand kino stiller med privat filmvisning i deres luksussal 7, med 23 seter. Her kan vinneren invitere med seg venner og se den filmen de ønsker (av de filmene som går på kino) + en liten popcornmeny til alle.

- Deilig å bade

— Jeg tror en slik konkurranse kan bli skikkelig gøy. Alle synes jo det er deilig å bade når det er fint og varmt vær. Spesielt sørlendinger, sier Berås.

Berås er til daglig montérytter og blogger. Tidligere i vår ble hun gjenstad for en debatt om hvorvidt kvinnelige ryttere burde ri i bikini eller ikke.

Nå er hun med på å sparke i gang Fædrelandsvennens «Hele Sørlandet stuper».

— Jeg tror det blir vanskelig å slå meg, for å si det slik, sier hun.

Også tidligere Start-spiller Paul Richardsen har allerede bidratt til konkurransen. Han er på badeferie i Hellas, og tok seg tid til å sende inn sitt bidrag.

Og som du kan se av den gamle Start-heltens bidrag: Man trenger ikke stå til 20 i stil.

Sjekk alt om «Hele Sørlandet stuper» her.