— Jeg synes det er en veldig kul greie. Jeg tror de aller fleste vil synes noe slikt er gøy, sier Elise Haavik (19)

Selv er hun stuper for Kristiansand stupeklubb og legger hver uke bak seg cirka 500 stup.

Dermed er det få som er bedre til å vise fram hvordan et skikkelig stup skal være.

Se video av Haavik øverst i saken!

Nå inviterer Fædrelandsvennen deg til å vise fram hvordan du hopper i vannet. Gjennom konkurransen «Hele Sørlandet stuper» håper vi å treffe sørlendinger der de trives aller best: Ved vannet.

Kanonkule, salto eller stup

Det trenger ikke nødvendigvis å være et stup av ypperste klasse. Kanonkule, spiker, reke, salto eller hvordan du enn kommer deg ut i vannet er velkommen i konkurransen. Vi vil bare at du skal hoppe i vannet.

Konkurransen vil bli avsluttet 5. august. Da vil tre finalister bli trukket ut. Av dem er det leserne som bestemmer hvem som skal stikke av med førstepremien:

Kristiansand kino stiller med privat filmvisning i deres luksussal 7, med 23 seter. Her kan vinneren invitere med seg venner og se den filmen de ønsker (av de filmene som går på kino) + en liten popcornmeny til alle.

Slik sender du inn din video: Bruk #fvnstup på Instagram, stup@fvn.no eller post videoen på Fædrelandsvennens Facebook-side.

— Det viktigste er å tørre. For å bli god i stup er det viktig å prøve nye ting, være engasjert og å trene mye, sier Haavik som trener stup seks dager i uka.

- Galskap er viktig

Vi skjønner at du ikke gjør det, og konkurransen vil sette mer krav til originalitet og underholdning. Juryen vil bestå av nyhetsleder Arild Sandvik, journalist Steffen Stenersen, samt stuper Elise Haavik.

— Jeg vil se etter de som tør å prøve på litt vanskelige ting. Også er galskap viktig, sier Haavik.