MANDAL: Vi er i Mandal for deg

Vi er kjapt ute med siste nytt på nett, og har derfor en levende og oppdatert mandalsside på fvn.no. Finner du ikke nok saker fra Mandalsregionen i papiravisen, fortvil ikke. På nettavisen finner du nyhetene du leter etter, og mer til. Her finner du nyheter, nært, kultur, sport og reportasjer fra regionen, krydret med dagens jubilanter, leserinnlegg og bilder fra gamle dager. Og skulle det være noe du savner, så ring oss da vel!

x_mandal-1.jpg Foto: Sondre Steen Holvik

Mandalskontoret har ansvar for Mandal, Marnardal, Lindesnes, Audnedal og Åseral, og du er herved utfordret til å gi oss innspill på hva vi skal skrive om. Hva rører seg der du bor, hva opptar deg og beveger deg?

Innspillene fra akkurat deg er verdifulle, og tips om alt fra barnas første blomsterbukett om våren til de mer tunge, politiske sakene tas imot med takk.

Fædrelandsvennen har etter omleggingen til Nye Fædrelandsvennen tre journalister fast stasjonert på kontoret i Mandal. Jarle Martinsen (fra venstre), Hanne Christine Borø og Roar Greipsland bringer deg siste nytt fra små og store saker i regionen. Vi varierer gjerne mellom de harde nyhetene og de mykere, koselige sakene. Alt for at du skal få med deg bredden i det som skjer, har skjedd og skal skje i kommunene vi dekker.

Les mandalsnyhetene på fvn.no/mandal.

Finn nyheter fra Mandal ved å klikke på "Mandal" på forsiden til fvn.no.

SØGNE: Økt fokus på min barndoms bygd

x_nært-2.jpg Foto: Sondre Steen Holvik

Mitt navn er Janne Birgitte Prestvold, og jeg har jobbet som journalist i Fædrelandsvennen i 15 år.

Jeg er født og oppvokst i Søgne, og har nå fått hovedansvaret for å løfte stoff fra min barndoms bygd inn i Fædrelandsvennes spalter – på alle plattformer. Til det trenger jeg din hjelp!

Jeg er interessert i alt som skjer av stort og smått i bygda — og med deg som bor der.

Jeg har som ambisjon å følge nøye med på saksgangen i kommunale utvalg, den rivende utviklingen i sentrumsområdet på Tangvall, politikernes prioriteringer og den mangslungne aktiviteten i lag og foreninger.

Og så ønsker jeg de gode historiene. Om menneskene bak nyhetene. Om hendelsene som tar tak og kaster om på livsløpet.

Har du et tips til saker vi bør fokusere på eller mennesker vi bør fortelle om, ta kontakt med meg på janne.b.prestvold@fvn.no eller ring/sms meg på mobil 913 60 820. Les søgnenyhetene på fvn.no/sogne.

Finn nyheter fra Søgne ved å klikke på "Søgne" på forsiden til fvn.no.

LILLESAND: Har du savnet stoff fra Lillesand og Birkenes?

x_lillesand.jpg Foto: Sondre Steen Holvik

Har du savnet lokalstoff fra Lillesand og Birkenes? Nå satser Fædrelandsvennen enda hardere på lokaljournalistikk fra våre kommuner, og det er vi stolte av. Det betyr flere nyheter for oss som bor her.

På lillesandskontoret jobber Hans Jacob Brekke (til venstre), Helge Corneliussen og Hildegunn Mellesmo Aslaksen. Hildegunn og Hans Jacob er i nyhetsavdelingen, mens Helge tar hånd om de små, nære sakene.

Vi har ambisjoner om å inspirere, informere og utfordre deg.

Men til det trenger vi også din hjelp. Er det noe du vil vi skal fokusere på i ditt nærområde? Stikk innom kontoret vårt i Strandgata, ring oss eller send tipset ditt på e-post.

Ikke alle sakene får plass i papiravisen. Men på nettavisen er det uendelig med spaltemeter. Vårt tips til deg er derfor å bruke fvn.no/lillesand som din kilde til lokale nyheter. Der kommer alt vi skriver fra din kommune. Velkommen inn!

Finn nyheter fra Lillesand ved å klikke på "Lillesand" på forsiden til fvn.no.

VENNESLA: Noe du stusser på? Tips meg!

VenneslaTEAM 1.jpg Foto: Torstein Øen

Hei, mitt navn er Henrik Ihme. Sammen med VG-legenden Oddleiv Moe er jeg Fædrelandsvennens nye representant i Vennesla. Jeg skal favne bredt, og er på jakt etter både hyggelige historier fra nærmiljøet, og saker om sider av kommunen som kanskje ikke er så bra.

Har du noe du lurer på, noe du synes bør frem i lyset eller noe som du føler er urettferdig, så slå på tråden.

Jeg kommer fra byen, men er allerede godt i gang med å bli kjent med bygda.

Jeg ser fram til å servere lokale nyheter fra Vennesla og Iveland på fvn.no/vennesla og i papiravisen.

Og vi tar gjerne imot besøk i Fædrelandsvennens ferske lokalkontor; på Skansen, midt i Vennesla sentrum.

Finn nyheter fra Vennesla ved å klikke på "Vennesla" på forsiden til fvn.no.