— Han kommer ikke til å spille, sier Start-trener Bård Borgersen.

Den innleide Molde-spilleren er nettopp tilbake fra skade, og var tirsdag med på alt på treningen på Sparebanken Sør Arena.

-Når folk har vært ute med skade, må de få lov til å komme i gang. Når du har vært skadet såpass lenge som Rindarøy, blir du fort bra, men du trenger litt mer tid for å bli virkelig bra, sier Borgersen.

Rindarøy fikk en liten kjenning i lysken mandag, men gikk av tirsdagens trening uten problemer.

-Rindarøy er bra han når han er på 90 prosent, men jeg skal ha ham på 100 prosent. Da snakker jeg ikke om skade, jeg snakker om kampform, treningsform og de tingene der, sier Borgersen.

Start-treneren er uansett glad for at han nå har en skadefri tropp å velge fra. Av spillere ute nå, mangler kun Lasse Sigurdsen fra toppspiller gruppa.

-Jeg var spent på den første fasen da vi endret trenerteam, og hvordan man gjør ting. Da er man usikker på hvordan endringen vil slå ut, men så har den bare vært positiv. Vi har fått flere og flere tilbake, og nå er vi fulltallig, sier Borgersen.

Offensivt fokus

Start har hatt et offensivt fokus på treningene både i forrige uke, og de første dagene denne uka.

-Vi kommer til å jobbe litt med den defensive biten onsdag og torsdag. Fredagen er lavintensiv og kampforberedende, sier Borgersen.

-Hvordan synes du fremgangen er?

-Den er veldig stor. Jeg synes spilløkten i dag viste at vi har tatt store steg i forhold til spill mot etablert. Vi ser hele tiden ganske god progresjon, og det er veldig artig, sier Borgersen.

— Alle kampene er tøffe

Lørdag kl. 15.30 er det avspark i bunnkampen borte mot Sandefjord.

— Alle disse kampene er tøffe. Å møte Sandefjord borte på gress, det er også tøft, sier Borgersen.

Start-spillerne er fullstendig klar over hvor viktig de neste par ukene er.

— Kjenner dere på viktigheten av møtene med Sandefjord og Mjøndalen?

— Vi kjenner ekstremt på ønsket om å vinne neste kamp, sier Borgersen.