KRISTIANSAND/TRONDHEIM (Adressa.no): På stillingen 4-0, fikk Reginiussen endelig øyeblikket han har ventet på i 181 dager. Rosenborg-kapteinen fikk sine 12 første minutter siden akillesskaden han pådro seg i serieåpningen mot Aalesund i april.

— Det var ikke så lenge jeg spilte, men det gikk bra. Ingen grove bom og det får man være fornøyd med. Jeg kjente på pusten at det var småtungt, men jeg kommer til å nyte denne kvelden. Det var et stort øyeblikk for meg, sier Reginiussen og legger ikke skjul på at det har vært lange måneder med flere tunge dager på gymmen:

-Skadeperioden har vært lang, først og fremst. Det har vært mange timer alene i treningsstudioet, men jeg har sett for meg denne dagen og jobbet for det.

Blir trolig seriemester

Midtstopperen skal bruke landslagspausentil å trene godt og gjøre seg bedre rustet til høstens kamper. Mot Start merket han at det fortsatt mangler litt på den fysiske formen og på lørdag sa han at deteroppgjøret mot Bodø/Glimt18.oktober somhan har sett for seg at han kan være tilbake i god, gammel form.

— Jeg skal bruke de neste ukene på å jobbe, men det er mange morsomme kamper som venter, så det hadde vært fantastisk å kunne bidra i dem. Guttene har gjort grovarbeidet, så da får jeg slenge meg med på sjarmøretappen, sier han.

Reginiussen trenger kun å spille én kamp til i løpet av de fire siste for å få en eventuell gullmedalje. Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen trordet skal gå i orden og var glad for å ha 29-åringen tilbake.

— Det var veldig godt å få ta med Tore ned hit og ikke minst gi han muligheten til å få noen minutter. Det er alle i Rosenborg glade for. Den tøffe tiden er over og nå er han klar til å bidra mer og mer utover, sier Ingebrigtsen.