Helgen RBK-supporterne og Tore Reginiussen har ventet på helt siden 6. april er endelig her: Rosenborg-kapteinen er tilbake i kamptroppen for første gang siden han skadet akillesen i serieåpningen mot Aalesund.

— Det er deilig! Det er en stund siden sist, så det er en god følelse. Det kribler litt i bena nå, sier Reginiussen til adressa.no.

Håper på noen minutter

Midtstopperen kjenner fortsatt på kroppen at han har vært skadet, men føler seg alt i alt i god form og fryktet at han skulle vært satt mer tilbake enn han er. Likevel skal man ikke forventeå få sehan mye på banen mot Start.

— Det mangler litt på kondisen og jeg holder ikke en hel kamp ennå, så det gjenstår en del trening før det. Nå er jeg i hvert fall med i troppen som et første steg og få kjenne følelsen av å komme tilbake i rutinene. Så får vi se om det blir noen minutter, men hovedmålet er å være tilnærmet 100 prosent mot Bodø/Glimt etter landslagspausen sier han og legger til:

— Jeg kan være aktuell for å komme inn, men det er ikke voldsomt mange minutter. Jeg håper å få spille, men jeg er realistisk og ser at det først og fremst er for å komme i gang igjen. Jeg skal bruke landslagspausen til å trene godt og til kampen mot Glimt bør det være noen hakk bedre.

Usikker på når han er tilbake for fullt

Rosenborg møter Bodø/Glimt på hjemmebane 18. oktober. Selv om Reginiussen tror han vil være i langt bedre form da, vil han ikke siat det er dengode, gamle Tore Reginiussen somkan viseseg fremfor Lerkendal-publikummet.

— Det gjenstår å se. Jeg er litt usikker selv, fordi at det går bra på trening er en ting, men man må se når man kommer i kamp. Jeg blir nok ikke å spille 90 minutter to ganger i uka i høst, så vi får prøve å komme sakte, men sikkert i gang, sier kapteinen.

Søderlund trente for seg selv

På lørdagens formasjonstrening var han, ikke overraskende, blant reservene. Kåre Ingebrigtsen drillet inn denne startelleveren før kampen mot Start:

André Hansen - Jonas Svensson, Johan Lædre Bjørdal, Jørgen Skjelvik, Mikael Dorsin - Anders Ågnes Konradsen, Ole Selnæs, Fredrik Midtsjø - Pål André Helland, Matthias Vilhjalmsson, Yann-Erik de Lanlay

Alexander Søderlund trente innendørs for seg selv, grunnet en betent tå. Søndagens kamp skal imidlertid ikke være i fare for eliteseriens toppscorer.

— Han har slitt med det en stund. Han skulle få slippe å sette foten i en trang fotballsko i dag, for han er uansett i kampform, sier Ingebrigtsen.