MOLDE (Rbnett): Etter det Romsdals Budstikke erfarer er Molde-stopperen brennhet i Tyrkia, etter den strålende prestasjonen han gjorde mot Fenerbahçe på Sükrü Saracoglu Stadion da Molde vant 3-1 i den første gruppespillkampen i Europa League.

– Det er stor interesse for Vegard, også i Tyrkia. Det blir ofte sånn når du spiller godt mot ett av storklubbene i et land, bekrefter Jim Solbakken overfor Rbnett.

Agenten vil ikke kommentere om noen av topplagene har signalisert at de vil legge inn bud på Forren i januarvinduet.

– Interesse er en ting, bud er noe annet. Vegard skal spille mange viktige kamper i høst, både i Europa League og i EM-kvalifiseringa. Han har gode muligheter til å vise seg fram, så får vi se hva som skjer, sier han.

LES OM SUKSESSEN I KRISTIANSUND:

Minst ti millioner i året

Martin Linnes ble tilbudt rundt ti millioner kroner i netto årslønn da Besiktas ville kjøpe Molde-backen i januar. Etter det Romsdals Budstikke forstår kan Vegard Forren tjene minst like mye penger hvis han går til en av de tre store klubbene i Tyrkia.

– Ja, jeg har hørt om interesse fra Tyrkia, men det har bare vært prat. Jeg har ikke fått noe konkret å forholde meg til, og kan ikke si om det ville vært aktuelt. Jeg begynner å bli vant til spekulasjoner nå, og sitter helt rolig, sier Forren til Rbnett.

Kontrakt ut 2016

27-åringens kontrakt med Molde Fotballklubb går ut etter neste sesong. Han har ingen umiddelbare planer om å forlenge avtalen.

– Nei, det skal mye til for at jeg binder meg til en langtidskontrakt i Molde på dette tidspunktet i karrieren. Jeg avventer og ser hva som skjer framover. I mellomtida er Molde en veldig fin klubb å være i. Det kommer mange interessante kamper i tida framover, sier Vegard Forren.