Rosenborg-kapteinen fikk en verst tenkelig start på sesongen, da akilleshælen røk i serieåpningen mot Aalesund 6. april.

Deretter har det verdt en lang vei tilbake for Reginiussen, som har trent med laget den siste tiden og spilt to kamper for andrelaget i 3. divisjon. Nå kan han endelig få comebacket for førstelaget, når RBK reiser til Kristiansand for å møte Start på søndag.

— Jeg tror vi tar med Tore. Nå er han klar til å bidra litt og det er viktig å få ham i gang, sier trener Kåre Ingebrigtsen til adressa.no.

Reginiussen fikk sin første smak på kamptrening igjen for RBK2 mot Heimdal 21. september. Da uttalte han at han håpet å kunne være tilbake denne helgen.

— Det var godt å være tilbake i en kamptropp. Det har blitt for lenge siden, så jeg fikk en god følelse av bare å ta på meg drakta og leggbeskytterne. Dette var en milepæl, sa Reginiussen den gang.

Helland usikker

Rosenborg må klare seg uten kapteinvikar Mike Jensen i helga. Dansken ble blindtarmsoperert fredag og kan tidligst være tilbake mot Bodø/Glimt 18. oktober.

— Vi er usikker på om Morten Gamst Pedersen kan være med. Vi er heller ikke helt sikre på Pål André Helland, men i utgangspunktet skal han være med, sier Ingebrigtsen.

Helland måtte ut i pausen i 1-0-tapet mot Dnipro da han kjente at det murret i baksiden av låret.

— Jeg tror ikke Start-kampen er i fare, men det var noe som var skummelt. Jeg hadde den samme følelsen som før jeg har fått strekk de foregående gangene, og da gikk jeg av for å ikke ødelegge høsten. Jeg tror jeg berget, sa Helland torsdag kveld.