Mike Jensen skulle egentlig starte torsdagens europaligakamp hjemme mot Dnipro, men slet med magetrøbbel i timene før kamp.

Dermed ble dansken plassert på benken, men kom inn 20 minutter før slutt i kampen som endte med 0-1-tap mot det ukrainske laget.

Men natt til fredag kom magetrøbbelet tilbake, og natt til fredag var ifølge rbk.no preget av mye smerter og lite søvn. Etter å ha vært i kontakt med Rosenborgs medisinske apparat fredag morgen fikk Jensen beskjed om å dra direkte til St. Olavs Hospital.

Sendt til sykehus

— Jeg undersøkte Mike, og vi fikk tatt ultralyd og blodprøver. Resultatene styrket mistanken om blindtarmbetennelse. Mike ligger nå fastende på sengeposten og venter på operasjon, sier RBK-lege Ketil Holen til rbk.no.

Trener Kåre Ingebrigtsen må dermed klare seg uten dansken i søndagens kamp mot Start, men treneren velger å se positivt på det.

— Vi er glad for at vi har funnet ut hva det er og nå får vi gjort noe med det. Nå får vi han tilbake 100 prosent når såret har grodd, sier Ingebrigtsen til adressa.no.

Comeback mot Glimt?

Planen er at midtbanespilleren skal gjennom en kikhullsoperasjon, og kan være tilbake på banen til hjemmekampen mot Bodø/Glimt 18. oktober.

— Hvis det blir ordinær operasjon vil det ta noen uker utover det, sier Holen.