Erik Huseklepp er klar for Bari.
Skiller lag: Roald Bruun-Hanssen har forhandlet frem et salg av Erik Huseklepp til Bari.

Erik Huseklepps tid i Brann er over. Bergensernes store stjerne har signert en avtale med Serie A-klubben Bari til sommeren 2014. Overgangssummen blir på 1,7 millioner euro — rundt 14 millioner kroner - etter det bt.no erfarer.

I tillegg sier spissjuvelen fra seg en sign-on-fee i Brann på 1,9 millioner kroner. Det betyr at rødtrøyene sitter igjen med rundt 16 millioner kroner etter salget av Huseklepp.

Statistikksenter Serie A:

— Jeg er veldig fornøyd, sier 26-åringen, som lenge har hatt et ønske om å spille utenlands.

Huseklepp møtte representanter fra Bari i Milano mandag. Her har han gjennomført og bestått den medisinske testen. Han reiser videre til Bari i kveld.

(Artikkelen fortsetter)

Erik Huseklepp møtte BT i Milano. (MMS: Anders Pamer)

Bunnlag

Serie A-klubben Bari kjemper en knallhard kamp for å overleve i toppdivisjonen, og etter å ha knyttet til seg et utall spillere på lån, har de i siste liten kastet sine øyne på Branns angriper.

— Jeg har stor tro på at vi skal klare å unngå nedrykk. De har fulgt meg en stund, og jeg er trygg på dette , sier Huseklepp til bt.no.

Hele sju poeng skiller opp til Lecce på trygg grunn. Ingen har scoret færre mål enn Bari hittil i sesongen. Bare 14 mål på 22 kamper holder ikke.

Erik Huseklepp scoret ti seriemål på 27 kamper for Brann i 2010-sesongen.

Her får du siste nytt om de engelske - og de største internasjonale - overgangene. Hele overgangsoversikten finner du lenger ned i dokumentet.