Fotball08.01.11TreningskampVestlandshallenÅsane - Brann 0 - 0Kim Ojo (L) og Erik Mjelde (R) , BrannFoto : Astrid M. Nordhaug Foto: Digitalsport

I dag hadde Brann-stallen sin første treningsøkt på en perfekt tyrkisk gressmatte. Treningen ble avsluttet med en avslutningsøvelse hvor Kim Ojo og venstrebacken Bjørnar Holmvik var blant dem som imponerte mest.

Erik Huseklepp var ikke like blendende, noe som kanskje ikke er så underlig den siste tidens overgangsforberedelser tatt i betraktning. Huseklepp er klar til å forlate Tyrkia på kort varsel.

— En ære

Det blir i så fall en strek i regningen for nigerianske Kim Ojo, som har gledet seg voldsomt til å spille sammen med Huseklepp i norsk toppserie.

- Det er en ære å spille på lag med Huseklepp. Han er en veldig god spiller, sier Ojo.

Den tidligere Nybergsund-spilleren synes derimot ikke han kan deppe hvis den nye lagkameraten stikker av så fort de to har blitt kjent.

— Jeg kan ikke synes at det er trist. Fotball handler om konstant fremgang. Hvis det er slik at Erik blir solgt til en større klubb i en større liga, betyr det at han har jobbet hardt og vist vei for andre, sier angriperen.

Skarsfjord tviler

Brann-trener Rune Skarsfjord stilte seg i dag tvilende til om Huseklepp rekker å bli klar for Bari innen fristen ved midnatt i morgen kveld. Han er i så fall ikke bekymret for spillerens mentale velvære fremover mot sesongstart.

— Nei. Erik elsker å spille fotball. Det redder ham. At han har ambisjoner om å komme seg ut, det har vi vel alle. Hvis det ikke går, så går det ikke og da er jeg overbevist om at Erik kommer til å levere for oss som alltid.