Fotball HerrerTippeligaen Start - Viking 1 - 1Kristiansand - Sør Arena15.04.07Foto: Tomas Rolland, Digitalsport Trener Start Stig Inge Bjørnebye Foto: Tomas Rolland - Digitalsport

Start-treneren er presset, og det presset minsket ikke akkurat etter et nytt tap. Bjørnebye lar seg likevel ikke knekke.

— Laget trenger å få skapt trygghet, og få noen gode opplevelser nå, og vi får bare håpe at de kommer snart. På trening har spillerne vært bra, nå gjelder det å få det ut i kamp, sier Start-treneren.

Dårlig på dødball

Bjørnebye måtte se tapet mot Viking fra VIP-tribunen, og lot seg særlig skuffe av at laget tapte på det som ble terpet på spillermøtet før kampen: Defensiv dødball.

— Spillere fulgte ikke mannen sin på et par av Vikings dødballer, og da ble det to baklengs. Jeg er svært skuffet over at disse feilene ble gjort. Særlig siden defensiv dødball var ett av tre hovedpunkter på spillermøtet før kampen, sier Bjørnebye.

- 30-40 dødballer

Han syntes laget spilte en rimelig bra kamp, men at laget hans var for dårlige til å utnytte de mange dødball-sjansene som bød seg. Der får treneren støtte av styreformann Erik Solér.

— Vi hadde 30-40 sjanser til å skape farlige dødballer, men klarte ikke å utnytte dem. Vi ble for lite aggressive inne i feltet, men dette er noe som er lett å jobbe med, sier Solér.

Han sier at Start er inne i en vond periode for øyeblikket.

— Det gjelder å jobbe oss ut av den. Vi var på 4. plass før vi begynte å tape, nå må vi klare å snu det, sier Solér.