Fotball , 17. juni 2007vTippeligaenFredrikstad - Start Stig Inge Bjørnebye , Start depperFoto: Anders Hoven , Digitalsport Foto: Digitalsport

— Vi vant på en dårlig dag, og skal være glade for at det ble tre poeng. Heldigvis har vi spillerne som kan avgjøre også når vi spiller under pari, sier Rösler.

Laget hans er nå oppe på 3. plass på tabellen. Rösler vil ikke si noe om hvor langt det kan gå for hans lag.

— Vi har 27 poeng nå, og det er jo sensasjonelt. Men vi må fokusere på en kamp om gangen, og se hvor det fører oss. Vi ønsker uansett å henge med i toppen så lenge som mulig. Nå er vi fem poeng foran Rosenborg, sier Viking-treneren.

- Ikke mye landslagskvalitet

Etter kampen var han opptatt av at lokalpressen har begynt å skrive om mulig landslagsspill for flere av hans spillere.

— Bare se på kampen i dag. Det var ikke mye som minnet om landslag der, sier Rösler.

— Landslagsspill får du etter å ha prestert på et høyt nivå over lang tid. Mine spillere er fortsatt i utvikling, og har langt fram til landslagsspill, sier Rösler.

Det aller meste i kampen skjedde før pause. Etter hvilen konsentrerte Viking seg om å trygge seieren, mens Start ikke klart å komme til så mange store sjanser.

Start sliter i motgang, og følte det nok urettferdig å gå til pause og ligge under med to mål etter en kamp der laget var fullt med, og skapt mange sjanser.

Ijeh-heading

1-0 kom på et flott frispark slått inn av Alexander Ødegaard, som Peter Ijeh headet i nettet.

2-0 kom etter en halvtimes spill. Viking fikk straffe etter at Lars Martin Engedal holdt Peter Ijeh inne i Start-feltet, og Nicolai Stokholm satte ballen sikkert i nettet.

Børufsen-sjanse

Start yppet seg særlig fra begynnelsen av kampen, og både Espen Børufsen og Kristofer Hæstad bommet på store sjanser. Børufsen hadde den største, og burde absolutt scoret etter å ha blitt spilt glimrende fri av Bruno etter fem minutter. Men skuddet hans gikk utenfor.