John Arne Riise og Roma stormer videre. Nordmannen scoret ett av målene da Bologna ble slått 2-0 på bortebane onsdag.

Roma har vist solid form i serie A i lang tid. Riise og lagkompisene har ikke tapt noen av sine 20 siste seriekamper. Siste tap kom mot med 1-2 mot Udinese 28. oktober i fjor.

Riises scoret sitt femte seriemål for sesongen. Etter en målløs første omgang, ga venstrebacken hovedstadslaget ledelsen etter 49 minutter.

Innbytter Julio Baptista punkterte kampen med sin 2-0-scoring åtte minutter før full tid.

Roma henger med i toppen åtte runder før slutt og har nå like mange poeng som Milan på annenplass. Milan tapte 0-1 for Parma onsdag.

Inter topper tabellen fire poeng foran de to lagene. Serielederen slo bunnlaget Livorno 3-0 etter to mål av Samuel Eto’o og ett av Maicon.

Lørdag blir det storkamp i Roma. Da kommer Inter på besøk.