Det skriver The Sun onsdag i et stort oppslag. Bakgrunnen er at avisen har møtt Mourinho i Portugal, og der har den tidligere Chelsea-manageren signalisert at han er åpen for en jobb som Steve McClarens etterfølger.

På spørsmål om Mourninho kunne være interessert i jobben som England-sjef, var svaret følgende:

— Du må spørre FA (fotballforbundet) om de er interessert i å tilby meg jobben. Jeg kan ikke si hva jeg tenker før de sier de er interessert. Si til FA at de får komme å ta meg, svarte 44-åringen smilende.

Han la så til:

— Vi må vente og se. Men jeg utelukker ingenting, sier Mourinho, som er arbeidsledig etter å ha blitt avskjediget i Chelsea etter 1-1 mot Rosenborg tidligere i høst.

Etter exiten fra EM-kvalifiseringen måtte Steve McClaren gå på dagen. Nå er Mourinho det mest populære valget som ny sjef for Three Lions. I en spørreundersøkelse i The Sun svarte sju av ti at de ønsker portugiseren som ny sjef. Det er også blitt lansert internettsider for med krav om å få Mourninho inn i jobben.

Andre kandidater skal være Jürgen Klinsmann, Fabio Capello og Harry Redknapp, mens Alan Shearer og Martin O'Neil også er blitt nevnt.

Men ifølge avisen er Mourninho førstevalget. Så kanskje han snart får en oppringning fra FA-sjef Brian Barwick?