FotballFoto: BPI/DigitalsportNORWAY ONLYFA Barclays PremiershipLiverpool v Arsenal14th February, 2006Arsenal vice chairman David Dein wonders what next for his side after another away defeat

Dein var også sterkt inne i bildet da Sven-Göran Eriksson ble ansatt som engelsk landslagssjef. Nå satser den tidligere visepresidenten i Arsenal og i Det engelske fotballforbundet (FA) på enda en utlending.

– Jeg mener at Arsène Wenger uten tvil er den beste til å overta det engelske landslaget, men han vil ikke ha jobben, for han liker å jobbe med spillerne på treningsfeltet hver dag. Derfor mener jeg det vil være dumt å ignorere Gérard Houllier.

– Se hva han har oppnådd. Det er vel helt klart at han ikke var teknisk direktør i det franske fotballforbundet for ingenting, sier Dein.

Et poeng David Dein også nevner i forbindelse med Houllier er at han kjenner engelsk fotball godt. Han var tross alt manager i Liverpool fra 1998 til 2004. Steve McClaren ble sparket fra jobben som landslagssjef i England morgenen etter at engelskmennene hadde tapt 2-3 for Kroatia og var ute av EM.

©NTB