Hele britisk presse hadde tatt oppstilling utenfor Det engelske fotballforbundets hovedkvarter i Soho Square fra tidlig morgen torsdag.

— Her er en mann som stikker av med 2,5 millioner pund i året uten å ha prestert. Klart han fortjener å få litt hard medfart, sier Dan Roan, vår mann i Sky Sports til Aftenposten.

Da hadde nettopp styret i FA bestemt seg for at Steve McClaren ikke lenger har jobben.

— Den tristeste dagen i mitt liv, sa Steve McClaren på en pressekonferanse litt senere på dagen. Like trist syntes ikke britisk presse at avgangen var.

Nådeløs.

Førstesidene i britiske tabloider var ikke nådige. "Mannen uten skam" skrev Daily Mirror på sin førsteside og henviste til at McClaren selv ikke ville gå av etter Kroatia-fadesen.

— Han styrte laget fra under en paraply!! Han var mer opptatt av ikke å ødelegge den pomadiserte sveisen enn å lede England til seier, skriver Evening Standard-kommentatoren Chris Blackhurst.

Det er ingen overdrivelse å si at det var en viss lettelse blant de britiske journalistene i presserommet på Wembley onsdag etter kampen. De var rett og slett glade for at det nå var slutt på McClaren-æraen.

— McClaren ble sett på som en fortsettelse av den upopulære Sven Gøran Eriksson. Han ble derfor aldri noen yndling blant journalistene, sier Roan utenfor FAs hovedkvarter.

Da er det klart for en ny øvelse som alle journalister er veldige glade i. Spekulasjoner.

Pappkandidatene.

Mens en horde fotografer, pressefolk og TV-team fortsatt beleiret FA-hovedkvarteret dukket de nye kandidatene opp. Det var bookmakerne Paddy Power som hadde iscenesatt PR-stuntet. Med pappfigurere av de mest populære tok de oppstilling utenfor.

José Mourinho og Martin O'Neill er Paddy Power-favoritter. Journalistene er enig.

— De vil gjerne ha en engelsk trener, men det er ikke mange som er kvalifisert. Jeg tror mange engelskmenn ønsker seg Mourinho, mener Dan Roan.

Aston Villas manager Martin O'Neill er den som oftest blir nevnt. Villas amerikanske eier har sagt at han ikke vil stoppe ham dersom det blir aktuelt. O'Neill selv vil ikke snakke om saken i det hele tatt.

PS. På listen over aktuelle landslagskandidater hos bookmakerne er også David Beckham. Mest som en spøk. Du får pengene tilbake 500 ganger hvis du satser på en Becks i sjefsstolen.