• Se video av feiringen lenger nede i saken!

«Sha-la-la-la-la-la-laaa – åh, Rosenborg» ble et internettfenonem over hele verden i fjor. Det gamle Kjernen-ropet ble tatt inn i garderoben av spillerne.

Da spillerne tok garderobefeiringen ut til fansen igjen, fikk videoene stor internasjonal oppmerksomhet. Spesielt i Italia tok sangen — ledet av Mikael Dorsin - helt av.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ:

Tusenvis sang i Italia

Det toppet seg i Torino en kveld i november i 2015. Tusenvis av italienere møttes i Torinos gater, og sang «Sha-la-la-la-la-la-laaa – åh, Rosenborg».

LES OGSÅ:

Måtte ringe hjem

Ole Kristian Selnæs har deltatt i feiringen i RBK-garderoben flere ganger før han forsvant til franske Saint-Étienne i fjor. Han startet karrieren i den franske klubben med å varme benken, men har fått mye spilletid etter sommerferien.

Nå tyder en video på at trønderen også har blitt varm i garderoben. Men før han tok rollen som forsanger i Saint-Étienne-garderoben, måtte han ta en telefon til Trondheim først.

— Jeg ringte til Micke og spurte om det var greit før jeg dro i gang. Det var under tvil greit. Siden det var meg. Jeg følte det var på sin plass, siden han er primus motor for den sangen der, sier Selnæs til Adresseavisen.

— Jeg har blitt en av gutta

Laget har egentlig en annen jubelsang for feiringer i garderober, men kvaliteten på den er ikke Selnæs imponert over.

— Den sangen vi hadde etter kamp synes jeg var skikkelig dårlig. Jeg sa til noen av gutta at jeg hadde en annen sang på lager. Noen som hadde sett den på nettet før, og jeg viste den til noen flere. Det var enighet om at den var kul, så vi tok den første gangen da vi vant i Athen, sier Selnæs.

Han mener at han begynner å få en god posisjon i spillergruppa til den franske klubben, noe videoen viser.

— Kanskje det sier noe om min posisjon i gruppa. jeg føler at jeg begynner å få en bra standing. Jeg spiller mye kamper og føler jeg har gjort det bra. Da vokser respekten. Sånn funker det i alle fotballklubber. Jeg har blitt en av gutta, sier han til Adresseavisen.

Ledet de grønne i sang

Etter seieren mot Montpellier (3-1) forrige helg har Selnæs tatt rollen til Mikael Dorsin, og leder de grønne lagkameratene i synging, hopping og klemming.

Sangen starter som kjent vis med lavmælt synging og klapping av Selnæs, før den gradvis blir mer høylytt og villere. Til slutt hopper hele laget syngende rundt i garderoben mens de synger «Sha-la-la-la-la-la-laaa – åh, Saint Etienne».

Videoen ble lagt ut på St. Etiennes offisielle konto på nettstedet Dailymotion.

Selnæs satt på benken, og kom ikke inn i kampen.