Alexander Søderlund ga Saint-Étienne nytt håp med sin 2-3-scoring like før full tid mot Bordeaux, men hjemmelaget red av stormen og sikret seg tre poeng i den franske seriepremieren.

Saint-Étienne og Ole Selnæs, som startet kampen, fikk se Gaëtan Laborde sende Bordeaux i ledelsen etter bare 13 minutter med en heading. Diego Rolan la på til 2-0 i det 57. minutt, før Malcom la på til 3-0 med venstreslegga etter 72 minutter.

Minuttet etter den tredje scoringen kom Søderlund inn for bortelaget. Det samme gjorde debutanten Jeremy Ménez.

Menéz kunne ikke gjøre så mye med Saint-Étiennes sluttspurt. Romain Hamouma reduserte i det 81. minutt, før norske Søderlund ga bortelaget et håp om poengdeling med sin heading på en corner etter 89 minutter.

Bordeaux klarte imidlertid å holde unna og tok dermed tre poeng på hjemmebane.