jonuz Foto: Olav Rege Olsen

På fredagens makedonske pressekonferanse på Stone Bridge hotell i Skopje var landslagssjef Mirsad Jonuz klar på at vertene kommer til å gå forsiktig til verks på Philip II of Macedon National Stadium.

— Norge er veldig bra på overganger og dødballer, og vi vil være veldig forsiktige i vårt spill. Jeg er sikker på at vi kommer til å få én eller to muligheter i løpet av kampen, og det kan være nok for oss til å avgjøre, sier Makedonias landslagssjef Mirsad Jonuz til Aftenbladet.no.

— Dersom Makedonia legger seg bakpå, må vi bruke en del tid for å få overganger, og det kommer til å bli en del duellspill, sa Drillo til et samlet pressekorps i forkant av lørdagens kvalifiseringsoppgjør.

Les også:

Vil sende Hangeland frem

Dersom Norge ligger under eller har uavgjort mot slutten av oppgjøret, er landslagssjefen klar på at det kan bli aktuelt å legge om fra 4-5-1 til 4-4-2. - Det kan være aktuelt å gå over til 4-4-2 dersom vi ligger under eller det står uavgjort. Jeg skulle gjerne hatt Steffen Iversen her til å kaste inn mot slutten, sier Drillo som i tillegg til John Carew har med seg Daniel Braaten (starter trolig på høyre kant) og Erik Huseklepp som spisser i troppen.

I tillegg kan det være duket for en sjelden spissdebut.

— Det kan være aktuelt å sende frem Brede Hangeland på topp mot slutten av oppgjøret dersom vi må jage seier, sier Egil Olsen om sin robuste midtstopper.

Les også:

Tøff oppgave

Presset er stort på Drillo, men minst like vanskelig er oppgaven for Jonuz, som debuterer som landslagssjef. Han har tidligere trent landets U21-landslag.

Makedonia har tatt tre poeng på fire spilte kamper. Norge har to på tre.

- Det finnes ingen enkle kamper i fotball, men dersom vi spiller opp mot vårt beste, har vi en god sjanse, sier Jonuz til Aftenbladet.no.