I kveld skal Norge ut i ny landskamp, mot Kroatia i Zagreb.

Etter tre strake seirer i EM-kvaliken, herjer Drillo-feberen i Norge, blant annet vil lokalpolitikere i Oslo oppkalle en gate etter den norske landslagssjefen.

Se kampen LIVE på web-tv HER:

Blogg

John Arne Riise, som er en av Egil Drillo Olsens mest betrodde menn, har på sin blogg oppfordret norske kjendiser til å dele sine inntrykk av mannen som har ført Norge til to VM-sluttspill.

Blant bidragsyterne så langt er utenriksminister Jonas Gahr Støre.

— Drillo viser tydelige evner til å bygge lag, tenke systematisk og gå for det viktigste – vinne poeng – selv om spillet kan bli litt gjerrig. Og så slår han et ærlig slag for eldresaken ved å vise at de gamle trenerne holder koken, mener en av Norges mektigste personer.

Gjør fotball enkelt

Komiker Bård Tufte Johansen peker på evnen til å gjøre fotball enkelt, men er også skeptisk til odøren fra føttene.

— Mitt inntrykk av Drillo er at han må egen evne til å gjøre fotball, som ofte fremstår som litt tilfeldig og rotete, til noe enkelt og ryddig. Ja og så har jeg et inntrykk av at han lukter tåfis pga. de støvlene.

Kjendisene er spurt om hvilket inntrykk de har av Drillo, og deres beste minne fra hans perioder som landslagstrener. De aller fleste husker best en viss kamp i Marseille for 12 år siden, mens Mini Jakobsen har et minne som involverer is.

Les alle kjendishyllestene på John Arne Riises blogg.