100% Fotball DA sender kveldens privatlandskamp mellom Kroatia og Norge. Følg med når Drillos nykomponerte mannskap skal jakte en plass enda høyere på FIFA-rankingen direkte her klokken 20.15 .Sendingen starter direkte klokken 19.45!

Allerede i pausen vil vi publisere høydepunktene fra første omgang, disse vil være tilgjengelig helt gratis.

Det er i samarbeid med Canal+ at 100% Fotball (nettavisene i Media Norge og Polaris Media) har fått rettigheten til å vise kveldens landskamp.

Med flere overraskelser i startelleveren blir det et ungt og spennende norsk mannskap som skal forsvare Norges ære i Zagreb.

Kamp fra Norges gruppe LIVE!

Island-Portugal vil også være tilgjengelig på web-tv på våre sider i kveld. Den kampen starter klokken 21.45. Sendingen starter 21.40. Det betyr at du kan få med deg mer av spenningen i Norges gruppe i kveld, selv om Norge kun spiller privatkamp.

Portugal har slitt tungt i starten av kvaliken, og «må» vinne for å henge med i toppen av gruppa. Island har tapt begge sine to første kamper, og er avhengige av seier hjemme mot favoritten Portugal for å nærme seg jakten på en EM-plass.

Tilgang til Kroatia-Norge koster 99 kroner og vil bli kommentert av Kenneth Fredheim og Lars Tjærnås. Sendingen starter klokken 19.45.

PS! Vi anbefaler alle å kjøpe billett så tidlig som mulig på grunn av at det er ventet stor pågang like før kampstart. I pausen og etter kampen vil høydepunktene være tilgjengelig gratis.