Etter seier 4-2 kunne Fredrikstad juble. Fullt så moro var det ikke for Brann-trener Rune Skarsfjord.

— De er bedre enn oss i 2. omgang. Hadde vi fått 3-2 ville vi hatt en sjanse, men alt vi gjør kan gjøres bedre. Vi er selvfølgelig skuffa nå , sa Skarsfjord.

Men Brann-treneren var ikke lenger nede enn at han klarte å trekke på smilebåndet etter kampslutt. Særlig situasjonen i forkant av Diego Guastavinos 2-2-scoring var merkelig, synes han.

— Det var en fjerdedommer som bor nede i veien her som så en hands fra 50 meters hold. Jeg tror nesten han så handsen før Diego tok ballen på brystet, spøkte Skarsfjord.

- Ikke sett kampen

Den merkelige sitasjonen oppstod etter at den lille teknikeren fra Uruguay hadde satt inn 2-2. Assistendommeren ville ha scoringen annullert for hands, og tilkalte seg hoveddommer Tom Henning Øvrebø. Han løp bort til målscoreren som selv pekte på brystkassen, og dermed dømte Øvrebø scoring.

- Jeg skal ikke si mer om det. Vi sitter jo under jorda har, så jeg har egentlig ikke sett kampen. Jeg bare gjetter , sier Skarsfjord.

Brann-sjefen fikk se at laget hans var fullt på høyde i perioder av kampen, men at de også ble spilt fullstendig ut de gangene FFK maktet å holde høyt tempo på både ballen og bevegelsene uten ball.

Statistikksenter Eliteserien:

Litt som julaften

— FFK er gode, vi må ikke glemme det. De kommer i angrep med masse folk, og selv om det gjør dem sårbare har de masse å by på fremover, sier Skarsfjord.

Han mener Brann-fansen må justere sine forventninger til laget, og han minner om at det Brann har prestert så langt i år er langt over pari.

— Vi har overprestert, og den store utfordringen blir å stabilisere oss på et høyt nivå. Vi slipper inn tre dødballmål i dag. Det er litt julaften, og jeg liker det ikke. Vi har mye å jobbe med, sier Brann-treneren.