Fotball, tippeliga, Stavanger Stadion050709 Viking - Lillestrøm LSKFoto: Sigbjørn Hofsmo DigitalsportFrode Kippe Foto: Digitalsport

LSK-trener Henning Berg forventer mange tøffe dueller når Aalesund gjester Åråsen. Lillestrøm har aldri tapt for Aalesund på Åråsen, men trener Henning Berg forventer en tøff batalje når lagene møtes på søndag.

Og han tror på mange dueller mellom fyrtårnene Tor Hogne Aarøy og Frode Kippe.

— Aalesund er et aggressivt lag som er hardtarbeidende og har bra løpskapasitet. De er gode defensivt og direkte i angrepsspillet der de bruker Tor Hogne Aarøy mye. Det ligger an til at det blir mange tøffe dueller på Frode Kippe, sier Berg, med henvisning til sin mest robuste duellspiller, kaptein og midtstopper.

Ikke fornøyde

Lillestrøm er inne i en tung periode med ni seriekamper på rad uten seier. Den siste kom hjemme mot Strømsgodset 9. mai. Da hadde laget spilt ti strake uten tap. Etter Godset-seieren har det bare blitt fem poeng på ni kamper. Berg håper naturligvis trenden snur så fort som mulig.

— Vi skulle selvfølgelig ønsket vi hadde hatt bedre resultater i det siste. Ingen av oss er fornøyde med det. I våres hadde vi perioder der det vi gjorde var veldig bra, og vi vet vi kan være gode på vårt beste, sier LSK-treneren.

Få skader

Med islendingene Stefan Logi Magnusson(keeper) og Bjørn Bergmann Sigurdarson(spiss) tilbake fra karantene styrkes laget både offensivt og defensivt. Samtidig sliter forsvarsspillerne Pål Steffen Andresen og Lars Kristian(Lasse) Eriksen med småskader. Sistnevnte blir trolig klar til møtet med moderklubben.

- Stefan og Bjørn er tilgjengelige og gir oss litt mer bredde. Lasse og Pål Steffen er litt halvveis, men jeg regner med at Lasse er klar, sier Berg, som dermed kun må klare seg uten langtidsskadde Marius Johnsen, Stian Ringstad og Khaled Mouelhi.