Selv spilte han cupkamp for LSK mot Sundet for en god del år siden.

Nybergsund tar imot Bodø/Glimt i en svært viktig kamp i morgen. Vinner Sundet, fester de et solid grep om den siste kvalikplassen. Allerede før kampen har Sundet to poeng mer enn Glimt. Og det med en kamp mindre spilt, siden kampen mot Alta skal spilles på nytt.

Det betyr at Glimt nærmest er tvunget til å ta poeng på Sundbanen, men det kan bli tøft, siden Glimt er Adeccoligaens dårligste bortelag med bare fire poeng av 24 mulig utenfor Aspmyra.

Rart med Tippeliga i Sundet

– Vi har ikke vært gode på bortebane, innrømmer også Glimt-trener Ingebgrigtsen til HA-sporten.

Samtidig er han imponert over Sundet.

– Om jeg ikke er overrasket over at de kjemper om kvalikplassen nå, så hadde jeg i hvert fall aldri trodd at det skulle være mulig med toppfotball midt i skogen der da jeg en gang spilte cupkamp for Lillestrøm mot Nybergsund.

– Og hva mener du nå? Tror du på Tippeligaspill i Nybergsund?

– Eh... det høres rart ut. Jeg vet ikke om de har stadion som er bra nok til det en gang. Men de har flinke folk som styrer klubben. De står på bra. Og når serien er så jevn som den er i år, havner du fort i tetstriden hvis du plukker poeng jevnt og trutt, sier Ingebrigtsen.

Ojo står over

For Glimt har det vært et problem å avgjøre kampene på bortebane. Storscorer Thiago Martins har dessuten bare vært en skygge av seg selv i år.

Med seier over Glimt ser det virkelig lyst ut for Sundet.

Og i neste kamp har de Løv-Ham, som også har lyst på kvalikplassen.

Spørsmålet før morgendagens kamp er hvem som erstatter Kim Ojo på topp.

Det beste tipset er at Remond Mendy tar den plassen, mens Jonas Enkerud, som hadde et godt innhop sist, får sjansen på høyrekanten fra start.

Da blir laget slik (4-5-1): Yngve Sandbuløkken — Miroslav Radulovic, Joachim Sørum, Emil Haucke, Bjarne Ingebretsen - Jonas Enkerud, Christoffer Heier Solbakken, Damian Williams, Mirza Durakovic, Samir Fazlagic - Remond Mendy.