Nils Arne Eggen var i sedvanlige lune på pressekonferansen etter 2-1— seieren over Aris på Lerkendal i kveld. Han startet med å spørre en utenlandsk journalist om hvorfor han absolutt måtte ha på telefonen akkurat da.

— Du skjønner det jeg skal svare på spørsmål her jeg nå, sa Eggen.

Deretter gikk han over til å snakke om kampen, som han mente RBK vant fortjent. Særlig var Eggen tilfreds med det offensive mot grekerne.

Morten Moldskred ga RBK ledelsen etter 37 minutter. Rade prica avgjorde kampen med en markkryper nede til venstre for Aris-målvakt Michail Sifakis etter 68 minutter.

Video: Moldskred: - Vi vinner fortjent:

Molskred: -Vi vinner fortjent

Moldskreds beste kamp

— Vi spiller en jevn kamp, men vi er hakket bedre enn dem. Vi skaper fem relativt store målsjanser. Det er bra. Morten Moldskred spiller sin beste kamp noen sinne for Rosenborg, sa Eggen som også trakk frem Rade Prica, som har fått mye kritikk den siste tiden, særlig etter cup-fadesen mot Follo.

— Rade er Rade i dag. Altså, vi så det med en gang. Han var relativt skadefri, og da er han blant de beste spissene i landet, sa Eggen og sendte forgjenger Erik Hamrèn en indirekte anmodning om å vurdere Prica inn mot de neste svenske landskampene.

— Jeg tror nok Erik følger han i forbindelse med det svenske landslaget. Rettvendt mot mål er han livsfarlig!

Irritert på frispark

Eggen var imidlertid langt fra fornøyd med hvordan laget opptrådte de siste ti minuttene. RBK-spillerne laget fem frispark langt inne på egen halvdel på stillingen 2-1. - Du har helt rett i at vi laget for mange frispark mot slutten. Når spillere er tverrvendte, bør vi unngå å lage frispark. Det var unødvendig.

Ingen kløpper i matte, men...

Eggen var imidlertid klar på at tre poeng var svært viktig foran høsten.

— Det er fire kamper til, og nå er det muligheter igjen! De mulighetene skal vi lete etter, sa Eggen som minner om at RBK er nummer to i gruppa, med tre poeng etter to kamper.

- Hvordan mulighetene er nå? Nei, altså, Atletico har bare ett poeng. Jeg er ingen matematiker, men den tar jeg også.

Video: Rade: - Atlético skal få det tøft:

Rade: -Atletico skal få det tøft

Video: Eggen: — Det blir som romantikk:

Eggen: -Det blir som romantikk