Det lå an til å bli en spesiell kveld for den nederlandske landslagsspissen Dirk Kuyt, som fikk sin retur til klubben som var hans første på seniornivå.

Men kampen ble på ingen måte spesiell. Dette var en 0-0-kamp uten den store underholdningsverdien.

Roy Hodgson var fornøyd med at Liverpool fikk med seg ett poeng.

— Det er et godt poeng å ta med seg hjem til Liverpool. Fire poeng på to kamper er bra, og uavgjort her er jeg mer enn fornøyd med, sier manageren.

— Vi visste at det ville bli en tøff kamp. De gangene Utrecht skapte noe, kom det i stor grad som følge av våre egne feil. Men jeg har ikke noe å utsette på laget mitt. Vi skapte noen gode sjanser selv, så det var ingen kjedelig 0-0-kamp, synes Hodgson.

Hodgsons beste menn

Etter sjokkexiten mot Northampton i ligacupen, samt den skuffende 2-2-kampen mot Sunderland i Premier League, var det tydelig at manager Roy Hodgson trengte et godt resultat for å roe gemyttene blant Liverpool-fansen. Spillere som Fernando Torres og Joe Cole var med fra start, men Steven Gerrard manglet.

Storspillet uteble før pause. Liverpool viste lovende takter de ti første minuttene, men etter det var det syltynt. Nærmest kom gjestene med et langskudd fra Torres.

Utrecht hadde ørlite grann mer å by på de første 45. Hjemmefansen trodde de hadde tatt ledelsen etter 25 minutter, men dommeren hadde allerede blåst for frispark da Schut banket ballen i nettet. Minutter senere kom Utrecht til et farlig innlegg fra høyre, men Reina var fint ute og fikk ballen unna.

Halvsjanser

Det skulle bli litt mer underholdende etter hvilen. Først var det Utrecht som var svært nær etter 55 minutter, da Reina feilberegnet en corner.

Like etter var det Liverpool som kunne tatt ledelsen. Reina sparket langt ut, og Kuyt la perfekt inn til Torres som fra kort hold skjøt utenfor.

Liverpool hadde ballen mye, men det ble ikke produsert de store sjansene verken på den ene eller andre siden. Innbytter Rodriguez forsøkte seg med et brassespark for gjestene, men over. Motsatt hadde Mulenga en brukbar sjanse, men ballen gikk utenfor.

0-0 var et resultat begge lag kunne leve med. Lørdag er det Blackpool som venter Liverpool.

I den andre kampen i gruppe K torsdag kveld ble det 3-3 mellom Steaua Bucuresti og Napoli.

Det betyr at det er Liverpool som etter to runder topper gruppen med fire poeng, mens Napoli og Utrecht begge har to. De to beste går til 16-delsfinale.

JEVNT OG TETT: Utrechts Eduoard Duplan (t.v.) i duell med Liverpools Christian Poulsen. Joe Cole i bakgrunnen.